Volkswagen vil ansætte 300 til sit nye softwareudviklingscenter i Lissabon

Anonim

Volkswagen-koncernen vil åbne en ny Softwareudviklingscenter , styrkelse af sine internationale kapaciteter inden for IT (informationsteknologier). Centret vil ikke kun betjene Volkswagen IT-koncernen, men MAN Truck & Bus AG, og det forventes at involvere ansættelse på mellemlang sigt af 300 it-eksperter.

Blandt de nødvendige færdigheder vil være softwareingeniører, webprogrammører og UX-designere. Dets funktioner vil være fokuseret på udvikling af softwareløsninger til skyen til øget digitalisering af koncernens virksomhedsprocesser samt til opkobling i køretøjer.

(...) Vi opfordrer til åben innovation og inviterer partnere til at dele og udvikle sig i en fælles vision om mobilitet og skabe tegn på fremtiden. Ankomsten af dette center til Lissabon er anerkendelsen af dette arbejde, udviklet i tæt samarbejde med byens erhvervsøkosystem, og vil helt sikkert hjælpe os med at styrke vores voksende økonomi, fastholde talenter og skabe specialiserede job inden for de digitale og digitale områder. fremtiden.
Vi er meget glade for at være en del af den næste generation af løsninger til Volkswagen-koncernen, og du kan regne med vores fulde opbakning til fremtiden. Jeg ønsker dig al mulig succes."

Fernando Medina, borgmester i Lissabon
Volkswagen

Vi ønsker at rekruttere højt kvalificerede og højt motiverede it-specialister i Portugal. Vores nye softwareudviklingscenter i Lissabon bliver det afgørende næste skridt. Vi flytter succeshistorien for vores digitale laboratorier i Berlin til Portugal: kombinerer interessante funktioner med de mest avancerede aktive arbejdsmetoder på IT-scenen.

Martin Hofmann, CIO i Volkswagen Group

Vi bevæger os gradvist fra at være en hardware-centreret erhvervskøretøjsproducent til at blive en leverandør af smarte og bæredygtige transportløsninger. Digitale tjenester har en vigtig rolle at spille i denne transformation. (…) Det nye it-center i Lissabon vil give os et betydeligt skub på denne rejse.

Stephan Fingerling, informationsdirektør hos MAN

Ved at åbne det nye Software Development Center slutter Volkswagen sig til Mercedes-Benz, som for næsten et år siden åbnede sit første globale softwareløsnings- og serviceforsyningscenter: Digital Delivery Hub.

Du kan finde mere information på Volkswagen Group Services-webstedet i Portugal.

Læs mere