Stig sætter ny rekord for den hurtigste traktor i verden

Anonim

Det velkendte britiske tv-program Top Gear besluttede at tage "rekords galskab" endnu længere ved at foreslå at sætte en ny til verdens hurtigste traktor, og certificeret af Guinness Book of Records.

Udfordringen begyndte, med det samme, i selve maskinen for at gøre dette. Den valgte traktor modtog adskillige ændringer og forbedringer, hvilket fremhæver en Original Chevrolet 507 hk 5,7-liters V8-motor, firehjulede skivebremser, adaptiv luftaffjedring, 54-tommer baghjul, dobbelt hydraulisk håndbremse, kæmpe bagvinge og endda startknap . Ud over "en dåse orange Lamborghini-maling" - uden tvivl et must-have-element for succes!

Husk slået... med næsten 10 km/t mere!

Med supertraktoren klar tog Top Gear-teamet det til grænserne på den velkendte landingsbane på den tidligere Royal Air Force (RAF) flyveplads i Leicestershire, Storbritannien. Ender med at kunne sætte 140,44 km/t som maksimal hastighed — en ny rekord for denne type køretøjer, registreret og godkendt på stedet af Rekordbogen.

Husk, at det britiske forsøg havde til formål at forbedre de 130,14 km/t, der blev opnået i februar 2015 af en 7,7-tons Valtra T234 finsk traktor, ført af verdensrallymesteren Juha Kankkunen, på en vej i Vuojarvi, i Finland.

To afleveringer i henhold til reglementet

Som krævet af reglerne skulle traktoren drevet af The Stig lave to overkørsler i begge retninger langs den foruddefinerede rute, hvor den første sluttede med en hastighed på 147,92 km/t, og den anden med et mærke på 132,96 km/t. 140,44 km/t-mærket er resultatet af gennemsnittet fra de to opnåede hastigheder.

Verdens hurtigste traktor 2018

Ved afslutningen af forsøget og opnået indvielse faldt det op til Matt LeBlanc, nuværende Top Gear-præsentant og stolt ejer af fire traktorer, at holde sejrstalen, hvor han sagde, at "når vi sidder bag rattet i en traktor, kan vi praktisk talt ikke gå side om side ingen med ham. Så det, vi ville gøre, var at fremskynde landbruget. Så og når Lewis Hamilton går på pension, er det det, han skal køre!”.

Verdens hurtigste traktor 2018

Læs mere