Det ligner det ikke, men denne varebil er elektrisk og har 900 hk

Anonim

Og hvis vi fortæller dig, at denne varevogn er hurtigere i spurten fra 0 til 100 km/t end en Ferrari California T eller en Tesla Model S?

Edna. Det er navnet på prototypen af Atieva, en startup baseret i Silicon Valley, Californien, dannet af tidligere ingeniører fra Tesla og Oracle. Virksomheden har til hensigt at debutere på markedet med en salon med "øjne rettet mod fremtiden", en naturlig konkurrent til den fremtidige Tesla Model S, som lanceres om to år.

For at vende tilbage til nutiden har Atieva netop afsløret en lille video af de første dynamiske test af sin elektriske motor, ikke med en sedan, men med en Mercedes-Benz varevogn, der lånte sit "karrosse" til de første test af det elektriske system.

SE OGSÅ: Rimac Concept_One: fra 0 til 100 km/t på 2,6 sekunder

Med to elmotorer, to gearkasser og et 87 kWh batteri leverer Edna i alt 900 hk effekt. Takket være denne lavine af kraft behøver Edna kun 3,08 sekunder for at nå 0-60 miles i timen, og er derfor hurtigere end Ferrari California T og Tesla Model S, som vist i videoen nedenfor.

Autonomien blev ikke afsløret, men ifølge mærket vil den "overskride de nuværende begrænsninger". Kunne Atieva komme for at stå op mod bilindustriens giganter og slutte sig til Tesla i denne kamp?

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere