Den dag, Diego Maradona købte en Scania-lastbil for at undslippe journalister

Anonim

Diego Armando Maradona , en stjerne inden for de fire linjer og en bilelsker uden for dem. Igennem hans karriere kørte mange biler gennem den argentinske stjernes garage.

Fra en Fiat Europa 128 CLS (hans første nye bil), til en eksklusiv sort Ferrari Testarossa til en nyere BMW i8. Men af alle disse biler er der én, der skiller sig ud ved at være... en lastbil!

Scania 113H 360 af Diego Maradona

Det var 1994, og Diego Maradona gennemgik et af de mest urolige øjeblikke i sin sportskarriere. Maradona blev suspenderet for doping ved VM i 1994 og blev tvunget til at vende tilbage til Boca Juniors.

Scania 113H

Miljøet omkring hende var kvælende. Hvor end han gik, fulgte journalister efter ham. Derfor begyndte Diego Maradona at undersøge måder at undgå journalister på, især ved indgangen til klubbens træningscenter.

Abonner på vores nyhedsbrev

En uge ankom den med Porsche og ugen efter ankom den med Mitsubishi Pajero. Alligevel fortsatte journalisterne med at indhente det.

Diego Maradona

Det var på det tidspunkt, at Diego Maradona besluttede at vedtage (endnu) mere drastiske foranstaltninger. Ugen efter ankom han til klubbens træningslejr ved rattet af en Scania 113H 360. "Nu bliver det svært at få udtalelser fra mig, ingen kommer herop", erklærede den argentinske spiller mellem smilene.

Denne lastbil blev ved med at blive set i mange år, holdt ved Rua Mariscal Ramón Castilla, adressen på den argentinske "nummer 10".

Indtil altid, mester.

Læs mere