Kold start. Autonome biler til hvad? Vi vil have autonome golfbolde

Anonim

Med denne fritstående golfbold kan enhver af os være den næste Tiger Woods. For at demonstrere driften af køreassistentsystemet ProPilot 2.0 (debuterer på den nye Skyline for Japan), har Nissan skabt en golfbold, der, uanset vores talent eller mangel på samme, giver os mulighed for altid at slå hul på det første slag.

Hekseri, det kan kun... Men hvordan fungerer det?

Ligesom i en bil udstyret med ProPilot 2.0, der arbejder sammen med navigationssystemet og hjælper med at manøvrere bilen på en forudbestemt rute, følger golfbolden også en forudbestemt rute mod sin destination.

Abonner på vores nyhedsbrev

I tilfældet med denne autonome golfbold (eller næsten det) er der intet navigationssystem, men et luftkamera er nødvendigt for at registrere boldens og hullets position. Når du tager skuddet, beregner et overvågningssystem den korrekte rute i henhold til boldens bevægelse, justerer dens bane - den er udstyret med en lille elektrisk motor til at bevæge sig.

Forvent ikke at se denne golfbold til salg. Men der vil være en demonstration... i Nissans hovedkvarter i Yokohama, Japan, fra 29. august til 1. september - hvis de er i nærheden...

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere