We hebben een piloot! Razão Automóvel-team heeft al een nieuw element

Nadat afgelopen weekend de 10 finalisten van de C1 Academy Razão Automóvel werden ontdekt, bracht de finale in Braga ons vandaag het nieuwe lid van het Razão Automóvel-team.

In een zeer omstreden finale onder de veeleisende zon van Braga, overtrof Gonçalo Raminhos zijn concurrenten en won een seizoen waarbij alles werd betaald in de C1 Trophy.

Deze overwinning was de bekroning van een proces dat afgelopen weekend begon waarin meer dan 150 coureurs op vier kartbanen streden om een plaats in de finale die vandaag omstreden was.

C1-trofee winnen
Gonçalo Raminhos, de winnaar van de C1 Academy Razão Automóvel, met Guilherme Costa en Diogo Teixeira.

In deze finale werden Gonçalo Raminhos en zijn concurrenten beoordeeld op snelheid op het circuit aan boord van een Citroën C1 die volledig is voorbereid op de Trophy, en werden hun fysieke component, teamwerk en communicatieve vaardigheden beoordeeld.

De C1-trofee

Nu, in zijn derde editie, zal de C1 Trophy, georganiseerd door MotorSponsor, dit seizoen in totaal drie races hebben.

De eerste is op 24 april en bestaat uit de “6 uur van Braga”, op 28 augustus gaat de kleine Citroën C1 weer de piste op voor de “6 uur van de Algarve” en op 13 november ze keren terug naar de stad van de aartsbisschoppen om deel te nemen aan de "6 x 1h van Braga".