E iai la matou pailate! O le 'au a Razão Automóvel ua uma ona iai se elemene fou

Anonim

Ina ua maeʻa le 10 faʻauʻuga o le C1 Academy Razão Automóvel na maua i le faaiuga o le vaiaso, o le aso nei o le faaiuga i Braga na aumaia ia i matou le sui fou o le 'au a Razão Automóvel.

I se faaiuga sili ona finau i lalo o le la faigata o Braga, Gonçalo Raminhos na sili atu i ana tauva ma manumalo i se vaitau ma mea uma na totogiina i le C1 Trophy.

O lenei manumalo o le taualuga lea o se faagasologa na amata i le faaiuga o le vaiaso na tea nei, lea e silia i le to‘a 150 ave ta’avale i ta’avale e fa na finau mo se avanoa i le fa’ai’uga sa finauina nei.

Manumalo C1 Ipu
Gonçalo Raminhos, le manumalo o le C1 Academy Razão Automóvel, ma Guilherme Costa ma Diogo Teixeira.

I lenei faaiuga, Gonçalo Raminhos ma ana tauva na iloiloina mo le saoasaoa i luga o le ala i luga o le Citroën C1 ua saunia atoatoa mo le Ipu, ma o latou vaega faaletino, galulue faatasi ma fesoʻotaʻiga tomai na iloiloina.

Le Ipu C1

I le taimi nei i lona lomiga lona tolu, o le C1 Trophy, faʻatulagaina e le MotorSponsor, o le a faia le aofaʻi o tuuga e tolu i lenei vaitau.

Muamua o le aso 24 o Aperila ma e aofia ai le "6 itula o Braga", i le aso 28 o Aokuso o le Citroën C1 o le a toe alu i luga o le mauga mo le "6 itula o le Algarve" ma le 13th o Novema latou toe foi atu i le aai o archbishops e tauva i le "6 x 1h o Braga".

Faitau atili