O se Lancia Delta i aso nei? Atonu e faapena

Anonim

I le taimi nei e faʻatapulaʻa i le tasi maketi (le Italia) ma le tasi faʻataʻitaʻiga (le Ypsilon itiiti) o le Lancia o loʻo faʻaauau pea ona faapelepeleina e le tele o tagata taʻavale taʻavale o loʻo naunau mo lona toe faʻafouina ma manatua ma le fiafia ana faʻataʻitaʻiga, aemaise lava le Lancia Delta, lea na matua manumalo ai. fa'apotopotoga i le lalolagi atoa.

O se tasi o nei tagata fiafia e foliga mai o Italia Sebastiano Ciarcia o loʻo fai mai: "Mo aʻu, o Delta sa avea pea ma faʻailoga, o se ituaiga o Grail Paia e le mafai ona suia". I le taimi nei, o le le fiafia i le tulaga o Lancia o loʻo i ai nei, na filifili ai Ciarcia e faʻaaoga lona malamalama e mafaufau ai pe faʻapefea se Delta i aso nei.

E tusa ai ma le Italia i luga o lana faʻamatalaga Instagram, o le tele o itula e matamata ai i vitio o le tuai o Grupo B i luga o Youtube (o ai na te leʻi faia lava?) Na aumaia ia te ia le musumusuga e faʻamalosi i le fatuina o se suiga faʻaonaponei o le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga.

DELTA

Fa'aosofia e le tauvaga, ioe

E pei ona e faʻamoemoeina, o le musumusuga na sau mai le tupulaga muamua Lancia Delta, e le gata o faʻataʻitaʻiga auala, ae faʻapea foʻi ma le faʻailoga "monster" Delta S4 lea i le 1980s na fiafia ai le au faʻafiafia i le lalolagi atoa.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E tusa ai ma le faamatalaga a Sebastiano Ciarcia, o le taunuuga faaiu e faamoemoe e avea ma "se faauigaga faaonaponei o le taavale e aunoa ma le le mautonu tele pe toe foi (...) manatu o se evolusione o le mamanu muamua lea e faamamafaina ai laina autu uma ma DNA e toe aumaia ai le uiga muamua. i le taavale.”

Tuʻu ese faʻamatalaga a le tusitala mo ni nai minute, o le mea moni o lenei DELTA (o le mea lea na taʻua ai e Ciarcia le poloketi) e le natia le musumusuga i le Delta ma, aemaise lava, i le Delta S4, o se mea e faʻaalia i le pito i tua. ma luga o fenders pito i tua.

DELTA

Sebastiano Ciarcia

E tusa ai ma le faʻailoga a Italia, i le mataupu faʻainisinia, o lana DELTA o le a faʻaaogaina se afi faʻapipiʻi e faʻamautinoa ai le taʻavale uma. O le isi "fasi mata" i le Delta S4 o le mea moni o le afi o loʻo faʻaalia i se tulaga tutotonu pito i tua, lea e mafai ona matauina i le faamalama pito i tua.

E ui lava o lenei DELTA e mamao ese mai le faia o le gaosiga - e le sili atu nai lo le 3D faʻataʻitaʻiga - matou te tuʻuina atu ia te oe se fesili: e te manaʻo e toe fanauina le Lancia Delta, pe e te manatu e tatau ona tumau i tusi o talafaasolopito? Tuu mai ia i matou lou manatu i faʻamatalaga.

Faitau atili