O le Hyundai Sonata Hybrid e fa'aaogaina foi le la e fa'aola ai le maa

Anonim

Ina ua mavae ni nai masina, sa matou talanoa atu ia te oe e uiga i le poloketi a Kia e faʻapipiʻi ai le la i totonu o taavale e faʻaalu ai maa, na faʻamoemoe Hyundai, faʻalauiloa le faʻataʻitaʻiga muamua ma lenei avanoa, le Hyundai Sonata Hybrid.

E tusa ai ma le Hyundai, e mafai ona molia i le va o le 30 i le 60% o le maa e ala i le faʻaogaina o le la i luga o le taualuga, lea e le gata ina faʻaleleia ai le lelei o le taʻavale ae e puipuia ai foi le faʻaaogaina o le maa ma mafai ai foi ona faʻaititia le CO2 emissions.

Mo le taimi nei na'o avanoa i luga o le Sonata Hybrid (lea e le o fa'atauina iinei), ua fa'amoemoe Hyundai e fa'alautele le fa'aogaina o le la i isi fa'ata'ita'iga i lona tulaga i le lumana'i.

Hyundai Sonata Hybrid
O paneta o la e ave uma ai le taualuga.

E faapefea ona aoga?

O le fa'aogaina o le la e fa'aogaina ai le fa'apipi'iina o le fa'apipi'i o le fale ma le fa'atonu. E fa'atupuina le eletise pe a fa'agaoioi e le malosi o le la le pito i luga o le laulau, lea e liua i le eletise eletise masani e le pule ma teuina i totonu o se maa.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E tusa ai ma le saunoaga a Heui Won Yang, Sui Peresetene o Hyundai: "O le faʻaogaina o le la i luga o le fale o se faʻataʻitaʻiga o le auala ua avea ai Hyundai ma faʻatau oloa mama. O lenei tekinolosi e mafai ai e tagata faʻatau ona faia se sao malosi i le mataupu o faʻamalama."

Hyundai Sonata Hybrid
Le Hyundai Sonata Hybrid fou

E tusa ai ma faʻamatalaga a le South Korean brand, e ono itula o le totogi o le la i aso taʻitasi e tatau ona faʻatagaina avetaʻavale e malaga i se 1300 kilomita faaopoopo i tausaga taʻitasi. Ae, mo le taimi nei, o le faʻaogaina o le la i luga o le taualuga o loʻo naʻo se vaega lagolago.

Faitau atili