Amata malulu. E le foliga mai, ae o le Supra "auala faaletulafono" sili ona saoasaoa i le lalolagi

Anonim

O le nofoaga o le tuuga taavale o loo i luga o le ala. O le tulafono, o le mafuaaga lea o i latou uma e maua le avanoa e maua ai se taavale i luga o le auala, ae peitai, e i ai i latou e le ioe ma faia mea uma ina ia "auala faaletulafono" a latou taavale, o lona uiga, talafeagai ma faaletulafono e faʻasalalau. i luga o auala lautele e pei o isi taavale, e pei foi o le pule o lenei Supra.

O le taʻavale o loʻo e vaʻavaʻai i ai na auai i le Drag Week 2018, o se faasologa o mea na tutupu pe a ma le tasi le vaiaso, i taulaga eseese i Amerika.

O le malaga atu i ta’aloga ta’itasi, e fa’aaoga e i latou o lo’o auai ta’avale o lo’o fa’atauva’a, ma a tauva, e leai lava se fesoasoani mai fafo, e fa’amalosia ai le ola fa’atauva’a. O le mea lena o loʻo e vaʻavaʻai ai i lenei Toyota Supra ma se taavale toso ma mea uma e te manaʻomia mo le auala.

Toyota Supra ma taavale toso

Ae peitai, aua le faaseseina. Atonu e mafai e lenei Supra ona fa'atautaia feoaiga ma fealua'i solo i luga o le auala, ae e vave, vave tele! A o iai i lona natura masani, o lenei Toyota ua suia tele e mafai ona faʻamaeʻaina le 1/4 maila i le fitu sekone (taimi sili o le 7.5s), o lea ia galo ai le taavale toso ma vaʻai pe faʻafefea ona lele i luga o le toso.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai le "Amata malulu" ile 9:00 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili