Kold start. Det ligner det ikke, men dette er den hurtigste Supra "lovlige vej" i verden

Anonim

En racerbils plads er på banen. Som regel er dette ræsonnementet for alle dem, der har det privilegium at have en bil på vejen, men der er dem, der er uenige og gør alt for at holde deres bil "vej lovlig", dvs. egnet og lovlig at cirkulere på offentlige veje som enhver anden bil, ligesom ejeren af denne Supra gjorde.

Bilen, du kigger på, deltog i Drag Week 2018, en række begivenheder, der finder sted i cirka en uge, i forskellige byer i hele USA.

For at rejse til hver af konkurrencerne bruger deltagerne de biler, de skal konkurrere med, og når de konkurrerer, har de ingen form for ekstern assistance, som tvinger dem til at være selvforsørgende. Derfor kigger du på denne Toyota Supra med anhænger med alt hvad du skal bruge til vejen.

Toyota Supra med trailer

Lad dig dog ikke narre. Denne Supra kan måske klare trafikken og komme rundt på vejen, men den er hurtig, meget hurtig! Når den er i sit naturlige habitat, formår denne stærkt modificerede Toyota at gennemføre en 1/4 mile på syv sekunder (bedste tid er 7,5 s), så glem alt om traileren og se, hvordan den flyver på trækstriben.

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 9.00. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere