Volvo 360c. Le va'aiga a le Swedish brand mo le lumana'i o fe'avea'i

Anonim

Faʻavae i luga o le mea o loʻo taʻua e le Swedish brand o se vaʻaiga atoa o le feʻaveaʻi, faatasi ai ma le malaga e faia i totonu o se taʻavale tutoʻatasi, eletise, fesoʻotaʻi ma saogalemu, o le Volvo 360c e oʻo lava ina taʻua o se mea e mafai ona sui i le alamanuia felauaiga i luga o le ea.

O le lagolagoina o lenei faʻamatalaga o se taumafaiga e faʻateleina avanoa avanoa e ala i se mamanu fou, e leai se uili, pedals ma afi afi. O se filifiliga e mafai ai ona toe fa'afouina le fa'asologa masani o pasese, i laina o le 2 pe 3 tagata.

Tuuina atu o se avanoa e mafai ai ona momoe, galue, malolo ma fiafia i ituaiga o faafiafiaga, o le Volvo 360c e ofoina atu 4 fetuutuunaiga talafeagai, e faaopoopo atu i le mea ua folafola mai e le Swedish brand e avea o se auala fou ma le lalolagi atoa e fesoʻotaʻi ai ma isi tagata faʻaoga uma. le auala.

Volvo 360c Ofisa Lotoifale 2018

I le avea ai ma se isi mea i femalagaiga i luga o le ea, mo femalagaaiga e oo atu i le 300 kilomita, ua finau Volvo e faapea, i le amanaia o le taimi e faatalitali ai i le malaevaalele, o malaga i le auala, i luga o le 360c, e mafai ona vave.

E manaia tele va'alele a le atunu'u pe a fa'atau le pepa, ae o le mea moni e le fa'apea. O le 360c o loʻo faʻatusalia le mea e mafai ona avea ma se laasaga fou i le alamanuia. E ala i le saunia o se fale tumaoti e mafai ona tatou fiafia ai i le mafanafana sili ma le filemu o le mafaufau ma ala mai i le taeao e sosoo ai i le tatou taunuuga, o le a mafai ai ona tatou tauva ma kamupani vaalele sili ona tele i le lalolagi.

Mårten Levenstam, Sui Peresetene Sinia o Fuafuaga Autasi i Volvo Cars.
Volvo 360c 2018

Volvo XC40 FWD mai €35k ma… Vasega 1

E tusa ai foi ma Volvo, o lenei manatu fou e toe faʻafouina e le gata i le auala e faimalaga ai tagata, ae faʻapea foʻi le auala latou te fegalegaleai ai ma aiga ma uo i taimi o malaga taʻavale. E mafai foʻi ona faatau ai se taimi a o faimalaga i aai o le lumanaʻi.

I le 1903, ina ua luitauina e le au Wright Brothers le lagi, sa latou le iloa pe o le a le tulaga o felauaiga i luga o le ea i aso nei. Matou te le iloa po'o le a le lumana'i o le aveta'avale a le tagata lava ia, ae o le ai ai se aafiaga loloto i le auala e feoai ai tagata, o le auala tatou te mamanuina ai a tatou taulaga, ma le auala tatou te faʻaogaina ai aseta. O le 360c o se amataga, ae o le a tele a tatou manatu ma sili atu tali pe a tatou aʻoaʻoina atili.

Mårten Levenstam, Sui Peresetene Sinia o Fuafuaga Autasi i Volvo Cars

Faitau atili