Kold start. En elektrisk med manuel boks? Det gør BYD e3, men...

Anonim

Denne version af BYD e3 den undværer den for elbiler typiske gearkasse og i stedet finder vi en femtrins manuel gearkasse, som ikke engang mangler koblingspedalen.

Elektriske motorer har som regel ikke brug for multi-ratio transmissioner (manuel eller automatisk) på grund af den øjeblikkelige tilgængelighed af drejningsmoment fra elektriske motorer (selvom det kan være nyttigt at have mere end et gear, som Porsche Taycan allerede har demonstreret) .

Så hvad fik BYD til at sætte en manuel gearkasse på deres e3?

BYD e3

Er, at denne version af BYD e3 blev udviklet specifikt til... køreskoler. Og interessant nok kom det til at reagere på ønsker fra mange fremtidige chauffører, der ønskede at lære at betjene en manuel gearkasse.

Det skal ses nærmere, hvordan denne manuelle gearkasse og elmotor fungerer sammen, men vi ved, at der er flere køretilstande: Økonomi, Undervisning, Gasspjæld og Sport (dette er kun tilgængelig i den automatiske version).

I betragtning af denne versions specificitet, uanset om den er manuel eller automatisk (mangler ikke en anden bremsepedal på instruktørens side), er den ikke tilgængelig til salg til offentligheden.

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du nipper til din kaffe eller får modet til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med sjove fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere