Bentley Continental Supersports med 710 hk og 1017 Nm

Anonim

Det er den "hurtigste fire-sæders luksusmodel på planeten". Dette sagde Bentley selv, da hun afslørede den nye Continental Supersports i Genève.

Ved at sælge ud af de sidste patroner fra den nuværende generation Continental, afslørede Bentley tidligere på året de første billeder af den nye Continental Supersports. I Genève fik sportsvognen sin verdensdebut for offentligheden.

Bentley Continental Supersports med 710 hk og 1017 Nm 28400_1

LIVEBLOG: Følg Geneve Motor Show live her

På ydersiden fremviser Continental Supersports nye kofangere (for/bag) med kulfiberkomponenter, nye luftindtag, sideskørter, keramiske bremser skjult bag det nye sæt 21-tommer hjul og til sidst sorte lister over hele karrosseriet.

Også tilgængelig som ekstraudstyr er kulfiber-bagvingen og den forreste splitter.

Indvendigt er Bentley Continental Supersports udstyret med sæder og dørpaneler i Alcantara-læder, begge med et "diamant"-mønster, i en blanding af luksus og eksklusivitet.

Når Bentley Continental Supersports placeres på vægten, vejer den 2.280 kg, hvilket gør den til den letteste model i serien.

Bentley Continental Supersports med 710 hk og 1017 Nm 28400_2

den mest magtfulde nogensinde

Og hvis det britiske mærke i æstetisk henseende lovede, at dette ville være den mest radikale Bentley nogensinde, er Continental Supersports også mekanisk den mest kraftfulde.

Til den velkendte 6,0-liters W12-motor, kombineret med en otte-trins automatgearkasse, tilføjede mærkets ingeniører et par højtydende turboer og valgte et nyt kølesystem, foruden andre mindre rettelser. Resultat: i alt 710 hk effekt og 1017 Nm drejningsmoment.

Takket være dette – og også det nye traktionskontrolsystem, kombineret med momentvektorsystemet afledt af GT3-R – er Bentley stolte af at kunne annoncere funktioner, der også er uden fortilfælde i mærkets historie.

Accelerationer fra 0 til 100 km/t opnås på kun 3,5 sekunder (3,9 sekunder i den fremtidige cabriolet-version), mens topfarten når 336 km/t.

Lanceringen af Bentley Continental Supersports er planlagt til slutningen af året, hvor den nye generation af Continental også kan blive introduceret. Et stort farvel!

Bentley Continental Supersports med 710 hk og 1017 Nm 28400_3

Alt det seneste fra Geneve Motor Show her

Læs mere