En tur i flere perspektiver til Silverstone med den nye Ford Mustang

Anonim

En ny interaktiv video giver seerne mulighed for at opleve en tur rundt i det legendariske britiske Silverstone-kredsløb fra flere perspektiver i den nye Ford Mustang.

Videoen, der er optaget i Silverstone med en Mustang fastback med en 5,0 liters V8-motor, giver seeren mulighed for at vælge perspektivet af, hvem der er inde i Mustangen ved rattet ved hjælp af musen eller markøren. Ligesom i et videospil kan brugere meget nemt ændre perspektivet til helikopter- eller kofangervisningen, tjekke Mustangens position på et kort eller tjekke speedometeret og omdrejningstælleren.

Din browser understøtter ikke iframes. Se venligst videoen på dens kilde: http://www.fordeumicrosites.com/campaigns/2014/mustang/silverstone/index.html

"Vi ønskede, at alle skulle kunne opleve en Mustang V8 ved høj hastighed på en fantastisk bane," sagde Mark Truby, vicepræsident, kommunikation og offentlige anliggender, Ford of Europe. "Det, der gør denne video unik, er, at seeren fuldstændig kontrollerer synspunktet. De kan se i alle retninger, ligesom hvis de var i Mustangens cockpit, ændre synsvinkel, tjekke hastighed og omdrejninger. Det er fuldstændig fordybende."

RELATERET: Ex-Stig kører ny Ford Mustang GT350R

Optagelserne i de 80 sekunder af filmen blev foretaget på en enkelt dag ved hjælp af seks GoPro-kameraer inde i bilen, samt kameraer i en 'drone' og i den forreste kofanger. De blev derefter omhyggeligt redigeret for at få et perfekt billede. Professionel chauffør Paul Swift kørte Mustang den 2,6 km lange omkreds af Silverstone National Circuit, hjemsted for det britiske F1 Grand Prix.

"Jeg har aldrig set en 360°-film af denne kvalitet - det er virkelig som at være i en bil," sagde Swift. "Jeg ville rigtig gerne fortælle dig, hvordan det blev gjort, men jeg svor til hemmeligholdelse!".

Mustang Silverstone_oversigt

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Kilde: Ford

Læs mere