Bugatti Chiron: fra 0-100 km/t på 2 sekunder

Anonim

Den britiske publikation CAR hævder, at Veyron-erstatningen Bugatti Chiron (billedet) vil være i stand til at gennemføre spurten 0-100 km/t på kun 2 sekunder. 16-cylindret motor med mere end 1500 hk.

Mens Bugatti-ingeniører har overvejet at reducere Chirons antal cylindre til 14, vil Veyrons efterfølger forblive tro mod W16-arkitekturen. Med et slagvolumen på omkring 8,0 liter taler de seneste nyheder om en effekt på over 1500 hk takket være brugen af fire hybridturboer, siger CAR-publikationen med henvisning til mærkekilder.

RELATED: Speedometeret på den næste Bugatti vil blive graderet op til 500 km/t

Med en motor, der er i stand til at generere så meget kraft, og med en væsentlig slankning af sættets samlede vægt, forventes det, at accelerationen fra 0-100 km/t vil blive opnået på 2 sekunder, og at den maksimale hastighed når 463 km/t. h.

Alt dette i en pakke, som brandet ønsker skal være praktisk i hverdagen. Ferdinand Piech, CEO for Volkswagen Group, forventer, at Bugatti Chiron vil være til salg i 2016. Indtil da vil turene til supermarkedet fortsat være lidt langsommere...

Kilde: carmagazine.co.uk

Læs mere