Kold start. Tror du, du kigger på en BMW X4? se igen

Anonim

Sagerne med kinesiske kopier af europæiske modeller er allerede berømte, men det betyder ikke, at vi ikke bliver ved med at blive overrasket, når vi ser et andet eksempel. Det seneste "offer" for den kinesiske bilkopimaskine ser ud til at have været BMW X4 , som nu har en asiatisk "tvilling" kaldet Geely FY11.

Lavet baseret på Volvos CMA-platform (Geely ejer det svenske mærke), er det svært ikke at bemærke lighederne mellem den kinesiske model og den tyske model, især set i profil.

Bagtil er lighederne mindre, dog lægger den kinesiske model ikke skjul på, hvor den har fået sin inspiration. Det eneste “originale” afsnit viser sig således at være fronten, hvor BMW'ens dobbeltnyre viger for den mere konventionelle grill. Tilgængelig med en 2,0 l dieselmotor med 238 hk og 350 Nm drejningsmoment, vil Geely FY11 være tilgængelig med front- og firehjulstræk.

Geely FY11

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere