E-Klasse fornyet med nye motorer, teknologi og endda en Drift Mode til E 53

Anonim

Oprindeligt udgivet i 2016, og efter at have solgt omkring 1,2 millioner enheder, er den nuværende generation af Mercedes-Benz E-Klasse har nu gennemgået en restyling.

Udvendigt resulterede denne renovering i et væsentligt revideret udseende. Foran finder vi en ny grill, nye kofangere og nydesignede forlygter (som er standard i LED). Bagtil er den store nyhed de nye baglygter.

Hvad angår All Terrain-versionen, præsenterer denne sig selv med specifikke detaljer for at bringe den tættere på mærkets SUV'er. Dette kan ses i den specifikke grill, i sidebeskyttelserne og som sædvanligt med en krumtaphusbeskyttelse.

Mercedes-Benz E-Klasse

Med hensyn til interiøret var ændringerne mere diskrete, hvor det største højdepunkt var det nye rat. Udstyret med den seneste generation af MBUX-systemet kommer den fornyede Mercedes-Benz E-Klasse som standard med to 10,25” skærme, eller de kan eventuelt vokse op til 12,3”, placeret side om side.

Teknologi mangler ikke

Som man kunne forvente, har renoveringen af Mercedes-Benz E-Klasse givet den et vigtigt teknologisk løft, hvor den tyske model har modtaget den seneste generation af sikkerhedssystemer og køreassistance fra Mercedes-Benz.

Abonner på vores nyhedsbrev

Til at begynde med har det nye rat, der udstyrer E-klassen, et system, der registrerer mere effektivt, når føreren ikke holder det.

Mercedes-Benz E-Klasse
Skærmene er som standard 10,25”. Som ekstraudstyr kan de måle 12,3”.

Derudover kommer den tyske model som standard med udstyr som en Active Brake Assist eller "Active Brake Assist", der er en integreret del af "Driving Assistance Package". Hertil kan føjes systemer som "Active Speed Limit Assist", der bruger information fra GPS'en og "Traffic Sign Assist" til at tilpasse køretøjets hastighed til grænserne i praksis på den vej, vi færdes på.

Også tilgængelige er systemer såsom "Active Distance Assist DISTRONIC" (holder afstand fra forankørende køretøj); "Aktiv Stop-and-Go Assist" (assistent i stop-go-situationer); "Active Steering Assist" (assistent til retningen); "Active Blind Spot Assist" eller "Parking Package", som fungerer sammen med 360° kameraet.

Mercedes-Benz E-Klasse terræn

Med terrængående E-Klasse forsøgte Mercedes-Benz at bringe udseendet af den eventyrlystne varebil tættere på udseendet af sin SUV.

E-klasse motorer

I alt vil den renoverede E-klasse kunne fås med syv plug-in hybrid benzin- og dieselvarianter , i sedan- eller varevognsformat, med bag- eller firehjulstræk.

Udvalget af benzinmotorer i Mercedes-Benz E-Klasse strækker sig fra 156 hk til 367 hk. Blandt dieselerne ligger effekten mellem 160 hk og 330 hk.

E-Klasse fornyet med nye motorer, teknologi og endda en Drift Mode til E 53 6279_4

Blandt de nye funktioner skiller den mild-hybride 48 V-version af M 254 benzinmotoren sig ud, som har en elektrisk generator-motor, der tilbyder yderligere 15 kW (20 hk) og 180 Nm, og debuten af de seks motorer i -line benzincylindre (M 256) i E-klassen, som også er forbundet med et mild-hybrid system.

For nu har Mercedes-Benz endnu ikke afsløret flere data om de motorer, som E-Klassen vil bruge, dog har det tyske mærke afsløret, at All-Terrain-versionen vil indeholde yderligere motorer.

Mercedes-AMG E 53 4MATIC+, kraftigere

Som man kunne forvente, blev Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ også fornyet. Visuelt skiller den sig ud for sin specifikke AMG-grill og de nye 19" og 20" hjul. Indvendigt har MBUX-systemet specifikke AMG-funktioner og displayet fokuserer opmærksomheden, samt et nyt rat med specifikke AMG-knapper.

E-Klasse fornyet med nye motorer, teknologi og endda en Drift Mode til E 53 6279_5

På det mekaniske plan har Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ en sekscylindret in-line med 3,0 l, 435 hk og 520 Nm . Udstyret med det milde hybride EQ Boost-system, nyder E 53 4MATIC+ et øjeblik af ekstra 16 kW (22 hk) og 250 Nm.

E-Klasse fornyet med nye motorer, teknologi og endda en Drift Mode til E 53 6279_6

Udstyret med AMG SPEEDSHIFT TCT 9G gearkassen når E 53 4MATIC+ 250 km/t og opfylder 0 til 100 km/t på 4,5 s (4,6 s i varebilens tilfælde). "AMG Driver's Package" hæver den maksimale hastighed til 270 km/t og bringer større bremser med sig.

Som sædvanligt i Mercedes-AMG har E 53 4MATIC+ også "AMG DYNAMIC SELECT"-systemet, der giver dig mulighed for at vælge mellem "Slipery", "Comfort", "Sport", "Sport+" og "Individual". Derudover har Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ også "AMG RIDE CONTROL+" affjedringen og "4MATIC+" firehjulstræksystemet.

Mercedes-AMG E 53 4MATIC+

Som ekstraudstyr fås for første gang AMG Dynamic Plus-pakken, som fremhæver "RACE"-programmet, der inkluderer "Drift Mode" for de 63 modeller. Indtil videre er det tilbage at se, hvornår den fornyede Mercedes-Benz E-Klasse og Mercedes-AMG OG 53 4MATIC+ kommer til Portugal eller hvor meget vil det koste.

Mercedes-AMG E 53 4MATIC+

Læs mere