Kold start. Ny Volkswagen ID.4 driver også bagfra

Anonim

ID.3 var den første af ID-familien, som vi kender til, men større ansvar hviler på skuldrene af nyt ID.4 , Volkswagens første elektriske SUV/Crossover, som skal erobre hele verden — det er målet, at dens produktion når op på 500 tusinde enheder om året.

Det var allerede blevet afsløret i Europa — ID.4 De første forhåndsreservationer er endda blevet udsolgt i Portugal —; Kina vil ikke være berettiget til én, men til to ID.4; og den vil selvfølgelig også blive solgt (og produceret) i Nordamerika.

For at vise, hvad hans nye elektriske og velkendte SUV/Crossover er værd i "Uncle Sam"-landet, tog Volkswagen den på en lidt spændende måde til Willow Springs-kredsløbet.

Han satte Tanner Foust ved rattet, en Volkswagen rally- og rallycross-kører, og "frigav" ham på denne "rutschebane" på asfalt, hvor vi kan se den nye ID.4 angribe kurver, som om det var en ren sportsvogn og endda skåler os med nogle drifter bagfra.

Nå...den nye ID.4 er slet ikke beregnet til at være en kredsløbsbil, men Foust udnytter hurtigt det fulde potentiale af den 204 hk elektriske motor monteret på bagakslen.

Abonner på vores nyhedsbrev

Autonomi? Plads til familien? Det virker af ringe interesse. Volkswagen ID.4 formår at drive bagfra.

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere