Den første Mazda CXperience 2020 tager SUV-campingvognen til Alentejo

Anonim

Sidste lørdag den 7. marts vendte traditionen tilbage til at blive opfyldt og Mazda CXperience tog omkring 50 modeller fra Mazdas SUV-sortiment til landevejen - bestående af CX-3, CX-30 og CX-5.

I alt samlede den første Mazda CXperience i 2020, kaldet "Passeio P'lo Alentejo", 140 mennesker og fik lov til at udforske de eventyrlige muligheder i de tre SUV'er fra det japanske mærke.

Integreret i karavanen på "Passeio P'lo Alentejo" var Diogo Teixeira og Guilherme Costa, som kørte en Mazda CX-30, gik for at opdage Alentejo-sletten og den eventyrlige "åre" i den seneste Mazda SUV.

Mazda CXperience
Der er mange, ikke? I alt havde campingvognen til den første "Mazda CXperience" omkring 50 biler.

Arraiolos, centrum for "operationer"

I denne første Mazda CXperience i 2020 blev landsbyen Arraiolos valgt til at være nervecenteret. Det var der, på den lokale kro, at deltagerne mødtes om morgenen, med plads til en velkomstkaffe og et besøg i kapellet ved siden af hotellet.

Abonner på vores nyhedsbrev

Derefter begav karavanen sig ud på en rute på omkring 90 km - heraf 6 km på grusveje - og som udgjorde en del af Camino de Santiago. Denne rute endte i byen Terrugem, hvor der blev holdt frokost.

Mazda CXperience
Langs "Passeio P'lo Alentejo" var Mazda SUV'erne i stand til at demonstrere deres eventyrlige side.

Om eftermiddagen blev der tilbagelagt to ruter, den ene med 33 km og den anden med 38 km, som tog campingvognen til São Pedro do Corval, et sted hvor Mazda CXperience-deltagere kunne besøge Pottery Patalim.

Til sidst tog de sidste fem kilometer af "Passeio P'lo Alentejo" karavanen til "Sharish"-destilleriet i udkanten af Reguengos de Monsaraz, hvor der ikke kun var et besøg på faciliteterne, men også en smagning af nationalt gins.

Læs mere