McLaren P1 er tilbage med 100 % elektrisk motor

Anonim

Den nuværende McLaren P1 sagde farvel til produktionslinjer i slutningen af sidste år, men det britiske mærke har besluttet at genoplive sin sportsvogn i en helt speciel udgave.

Det er velkendt, at McLaren i fremtiden har til hensigt at lancere en 100% elektrisk model. Men selvom 2022 ikke ankommer, blev Woking-mærket underholdt ved at udvikle en sui generis-model baseret på den nuværende McLaren P1 og rettet mod et yngre marked (meget yngre...), mere specifikt mellem tre og seks år gammel.

Ud over de sædvanlige saksedøre og karrosseriets gule "Volcano Yellow", skiller denne lille McLaren P1 sig ikke kun ud ved at være den eneste P1 cabriolet, men også for rattet i en central position, ligesom en anden sportsvogn fra det mærke du helt sikkert kender – McLaren F1. Åh, og selvfølgelig den 100% elektriske motor. Takket være ham er McLaren P1 i stand til at nå sin maksimale hastighed (begrænset til 5 km/t) på kun to sekunder!

McLaren P1 er tilbage med 100 % elektrisk motor 16115_1

SE OGSÅ: De tricks, som brands bruger til at sætte rekorder på Nürburgring

Udstyrsmæssigt lader denne McLaren P1 ikke meget tilbage at ønske i forhold til "for voksne"-versionen: start & stop knap og lydsystem med forprogrammeret mp3-afspiller med børnesange. McLarens mindste model vil være tilgængelig fra McLarens forhandlere fra slutningen af oktober til en pris på 375 pund, omkring 430 euro.

Kære julemand...

mclaren-p1-1

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere