Eletise: o le a le toe maua fua le tauina i luga o feso'ota'iga lautele

Anonim

E oʻo mai i le 2017, o le tele o faʻailoga mo faʻataʻitaʻiga eletise i le atunuʻu e le o toe totogiina e le Setete.

Tausaga Fou Ola fou. Amata i le tausaga fou, o le a faʻatagaina e kamupani tumaoti le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga mo taʻavale eletise, lea o le a le toe maua fua. O lea suiga, o le a fai ai le konekarate a le aveta’avale ma le kamupani fa’afoe ma toese le pili o le eletise e fa’aaoga i le fa’ai’uga o masina ta’itasi. Faaalia e le Matagaluega o le Siosiomaga, o le a faatino lea faiga i le faaiuga o le afa muamua o le 2017.

O loʻo faʻatupeina nei e le Malo le tusa ma le valu miliona euros i le faʻalauteleina ma le faʻafouina o lenei fesoʻotaʻiga, faʻatasi ai ma le faʻapipiʻiina o 50 nofoaga faʻapipiʻi vave, e mafai ona faʻapipiʻiina le 80% o le maa i le 15 i le 20 minute, ma e tatau foi ona faʻaaogaina i le i le tausaga a sau.

E LE'I MISIA: "Uber of petrol": o le auaunaga o loʻo faʻatupuina feeseeseaiga i le US

Talu mai le faʻalauiloaina, o le faʻasalalauga lautele o loʻo pulea e le kamupani Mobi.e ua tuʻuina atu le 1.2 gigawatts o le malosi, e lava e faimalaga ai 7.2 miliona kilomita.

E fa'apea fo'i i ta'avale eletise, o le Tala o le Tupe a le Malo mo le 2017 o lo'o tu'uina atu ai le fa'ai'uga o penefiti ISV. I le isi itu, ua fuafua le malo e fa'aafa le fa'aosofiaga e fa'atau ai ta'avale fa'apipi'i.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili