Amata malulu. O le faaiuga? E le saogalemu foi sosisi Volkswagen

Anonim

E le o le taimi muamua lea na matou vaʻavaʻai ai i sosisi Volkswagen. Aua foi, e tele atu sosisi latou te faatau atu i le tausaga nai lo taavale, ae e foliga mai o le a le toe faapena mo se taimi umi.

Ina ua uma le toeitiiti atoa le afa seneturi o le gaosiga o sosisi, lea e matua talisapaia i le currywurst dish, ua sauni Volkswagen e faasolosolo ona aveese mai i menus o faleaiga eseese i totonu o ona fale Siamani, fesuiaʻi mo ... meaʻai meaʻai.

O nisi o faleaiga a le Volkswagen e 48 i Siamani ua uma ona ofoina atu le currywurst vegetarian e fai ma filifiliga, ae o le sini umi e foliga mai e sili atu le mataʻutia.

Volkswagen sosisi
O le a le umi e ola ai le "currywurst" moni?

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faleʻai i totonu o le fale o loʻo i ai le pulega a Volkswagen i Wolfsburg o le a avea ma tagata muamua e aveese tumau sosisi mai le lisi mai le aso 20 o Aukuso. I lona tulaga o le ai ai salati, "hamburgers" faʻatasi ma isalaelu ma paʻu jackfruit…

O le faaiuga na faʻamalosia e Herbert Diess, le faʻatonu sili o le Volkswagen Group, o ia i se lomiga i luga o lana Linkedin account na puipuia le ofo o meaʻai maloloina i faleʻai a Volkswagen - e sili atu i le 400 fua fou ua uma ona atiaʻe -, "ma le itiiti ifo o aano o manu, tele fualaau faisua, sili atu mea aoga”.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e mitiina lau kofe pe maua le lototele e amata ai le aso, fa'aauau pea le tafaoga faamasani ma mea moni malie, tala faasolopito ma vitio talafeagai mai le lalolagi o taavale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili