Kia EV6. O ata muamua o le crossover fou uma-eletise

Anonim

I lalo ifo o le vaiaso mulimuli ane talu ona faʻaalia lona igoa ma ua uma ona matou maua ata muamua o le fou Kia EV6 , o le faʻataʻitaʻiga muamua o le faʻailoga na mafaufauina mai le sasa e naʻo ma naʻo le eletise.

O le Kia EV6 o loʻo faia i luga o le faʻasologa o se crossover ma o le a avea foi ma muamua mai le kamupani Korea i Saute e faʻamautu i luga o le E-GMP , le faʻavae tuʻufaʻatasia mo taʻavale eletise mai le Hyundai Motor Group, lea o le a faʻaalia e le Hyundai IONIQ 5 ua uma ona faʻaalia.

E ese mai i le e-GMP, e itiiti pe leai se mea e iloa e uiga i le talosaga eletise fou a Kia, ma faʻamatalaga e uiga i ana faʻamatalaga e tuʻuina atu mo lana faʻaaliga aloaia mulimuli ane i lenei masina, e tusa ai ma le faʻailoga.

Kia EV6

Tuufaatasi Faafeagai

O le mea lea e taulaʻi i le mamanu o le Kia EV6. A uma mea uma, o le muamua lea na faʻaalia le "filosofia mamanu" fou a le igoa, Opposites United (faʻafeagai faʻatasi), lea o le a faʻalauteleina i ata uma Kia.

E tusa ai ma le faʻailoga, o lenei filosofia e musuia e le "faʻatusatusaga o loʻo maua i le natura ma tagata". I le fatu o lenei filosofia mamanu fou o se faʻaaliga vaaia fou lea "e faʻaalia ai malosiaga lelei ma le malosi faʻanatura", faʻatusatusa faʻatasi ma foliga faʻatagata ma elemene sitaili maʻai.

Kia EV6

O lenei filosofia mamanu o loʻo faʻavae i luga o pou e lima: "Bold for Nature", "Olioli mo le Mafuaaga", "Power to Progress", "Tekinolosi mo le Ola" (Tekinolosi mo le Ola) ma le "Tension mo le Toafilemu".

"Matou te mananaʻo ia matou oloa e tuʻuina atu se poto masani ma faʻanatura, e mafai ona faʻaleleia ai olaga o matou tagata faʻatau i aso uma. O la matou faʻamoemoe o le mamanuina o le poto masani faʻapitoa o la matou faʻailoga ma fatuina taʻavale eletise muamua, fatufatuaʻi ma fiafia. ua sili atu ona fesoʻotaʻi nai lo se isi lava taimi, ma o matou tagata faʻatau o loʻo i le totonugalemu o mea matou te faia ma faʻamalosia ai filifiliga uma matou te faia."

Karim Habib, Sui Peresetene Sinia ma le Faatonu Sili

Mata o le Tiger Digital

E tusa ai ma le tala a Kia, o le pito i fafo o le EV6 o se "faʻatusa mamana" o le pou "Power to Progress". Masalo o le itu sili ona taua o le leiloa o le "Tiger Nose" (tiger nose) grid, lea na faailogaina foliga o Kias uma mo le sefulu tausaga talu ai. Ae, e taʻu mai e Kia ia i matou e uiga i le alualu i luma mai le "Tiger Nose" i le "Digital Tiger Face".

O le "Tiger Nose" e faʻaalia e ala i le tuʻufaʻatasia o mata pito i luma ma le avanoa manifinifi e tuʻufaʻatasia ai i latou, faʻatasi ai ma le muamua e faʻalautele atu i faʻailoga uili. O mata fou pito i luma o loʻo tu mai foi mo le faʻapipiʻiina o se faʻasologa o le malamalama faʻasolosolo. O le pito i luma o loʻo faʻailogaina foi, i le pito i lalo, e ala i se avanoa lautele lautele, lea e mafai ai ona faʻamalosia le faʻaogaina o le ea i totonu ma lalo o le taavale.

Kia EV6

EV6 Ea

Ae o loʻo i tua o loʻo matou maua ai le ata sili ona muamua o le Kia EV6. E fa'alautele atu fo'i ona mata i tua i le lautele atoa (pei o le pito i luma, e amata mai i fa'ailoga uili pito i tua) o le fa'ata'ita'iga, fa'atasi ai ma lona atina'e fa'aofuofu e fai ai fo'i se fa'aleaga pito i tua.

O le talaaga o le eletise eletise e matua malosi lava, lea e foliga mai ai le matagi ma le C-poutu (ituaiga opeopea) ma le malosi malosi.

Ateatea ma fa'aonaponei

O le fa'avae fou fa'apitoa E-GMP o le a fa'atagaina ai le Kia EV6 e maua ni fua fa'atatau i totonu ma o le mamanu totonu e atagia mai ai le filosofia fou. O le laulau meafaigaluega ma le infotainment system e avea o se elemene e tasi, e le faʻalavelave ma faʻapipiʻi foi.

Kia EV6

O lenei fofo e folafola atu ai se vaaiga o le vateatea ma le ea, ae folafola atu se poto masani a le tagata faʻaoga. E pei ona masani ai i taimi talu ai nei, o lenei Kia fou i totonu e faʻaitiitia ai faʻamau faʻaletino i se mea maualalo: o loʻo i ai a matou ki ala pupuu ma faʻatonuga eseese mo le faʻaogaina o le tau. Ae ui i lea, o fa'amau e fa'apitoa fa'atasi ma tali fa'ato.

Tasi fa'amatalaga mulimuli mo nofoa, lea e fai mai Kia "manifinifi, mama ma fa'aonaponei", ufiufi i ie na faia i le fa'aaogaina o palasitika toe fa'aaogaina.

Faitau atili