Toyota Aygo maua mea fou ma foliga la'ititi

Anonim

O le lona lua o augatupulaga Toyota Aygo sa i luga o le maketi talu mai le 2014 ma sa faia se sao taua i le vaega A o taavale aoga laiti.

O le faʻataʻitaʻiga ua oʻo lava i se tasi o amepasa a le ituaiga, ma e nafa ma le faatosinaina o tagata fou. I le 2017 le Toyota Aygo o se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona faʻatau atu i le vaega, ma sili atu nai lo 85 afe iunite fa'atau.

I le taimi nei, o loʻo saunia e le faʻailoga le tuʻuina atu o le tupulaga fou mo le Geneva Motor Show. O le fa'atumauina o le DNA tulaga ese o le fa'ata'ita'iga, na fa'amalosia e i latou e nafa le ata talavou ma le iloga ae fa'aleleia atili le fa'atinoga ma le ta'avale, fa'amautinoaina le fiafia tele o le ta'avale.

Toyota Aygo
O lanu fou ma fa'asologa e mafai

Sitaili talavou

O lo'o fa'atumauina le fa'alava pito i luma ma le saini "X", o lo'o faia nei i se itu fou, fa'atasi ai ma fa'aaliga fou ma moli fa'aola i le ao. I le pito i tua, o mata fou LED e maua ai se foliga sili atu ona faʻapitoa ma le mafaaseseina.

O le foliga fou i fafo e faʻapipiʻiina e lanu fou e lua - Magenta ma Blue - ma fou 15″ mamanu uili uili. I totonu o loʻo iai ata fou ma meafaifaʻaili tolu-dimensional ma moli fou.

sili atu ma saogalemu

I tulaga o meafaigaluega, e tolu faʻasologa - X, X-ta'alo, ma X-clusiv - fa'aopoopo i lomiga fa'apitoa e lua - X-cite ma X-trend , taʻitasi ma faʻamatalaga patino, i le tofo o tagata faʻatau taʻitasi.

O le faʻaitiitia o le vibration ma le pisapisao i totonu o loʻo folafola mai foi e le faʻagaloina, mo le faʻamafanafanaga sili atu mo tagata nofoia.

O le afi e tolu-colinder ma le 998 c.c. ma VVT-i tekinolosi ua toe faʻaleleia, ua faʻaleleia atili i tulaga o le malosi ma le faʻaaogaina. I le taimi nei ma le 71 hp i le 6000 rpm, o le Toyota Aygo e faʻavave mai le 0-100 km / h i le 13.8 sekone, ma e maualuga lona saoasaoa o le 160 km / h. O le faʻasalalauga faʻasalalau na faʻaititia i le 3.9 l / 100 km (NEDC) ma le CO2 faʻaitiitia foi i le 90 g / km.

Toyota Aygo maua mea fou ma foliga la'ititi 14374_3

O le seti o meafaigaluega mo le saogalemu e taʻua o le Toyota Safety Sense e oʻo mai foi i Aygo, ma o le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai nei le faʻaogaina muamua i le va o le 10 ma le 80 km / h, ma le auala e mataʻituina ai.

Faitau atili