Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid. Le isi "Tupu o le Nürburgring"?

Anonim

Na vaaia le taavale solofanua Siamani i luga o le auala Nürburgring Nordschleife. O le isi vaega o le tauvaga "Siamani vs. Italia".

O le amataga o le masina talu ai na mafai ai ona matou vaʻai i le Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid ola ma lanu, le panamera sili ona malosi . Ma, e pei ona faʻamoemoeina, e leʻi umi ae amata loa le saloon Siamani i luga o le Nürburgring.

Mo le taimi muamua i le Panamera laina o se hybrid sulu i totonu lea e maua ai le tulaga maualuga i le fa'ailoga fa'ailoga.

O le Panamera Turbo S E-Hybrid, lea ua uma ona maua i nisi o maketi, na muamua vaaia i le "Inferno Verde". Ma o le mea moni, e leʻi sola ese mai tioata a tagata pueata i luga o le taamilosaga:

A o vaʻavaʻai i faʻamatalaga o le Panamera Turbo S E-Hybrid, e faʻamoemoeina o le a manaʻo Porsche e toe maua le faʻamaumauga mo le saoasaoa saloon i Nürburgring, leiloa i le Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio fou.

Taimi e sasa ai: 7 minute ma 32 sekone

O le taimi lea na ausia e le ave su'ega Alfa Romeo Fabio Farani ia Setema o le tausaga talu ai. Ma afai o le pepa faʻapitoa a Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio ua maeʻa ona mataʻina - 510 hp ma 600 Nm na maua mai i le 2.9 lita twin-turbo V6 afi - faʻafefea le Panamera Turbo S E-Hybrid ...

E LE'I MISIA: Honda Civic Type R ole ta'avale uili pito i luma sili ona vave ile Nürburgring

E pei ona taʻu mai e le igoa, o le taavale taʻavale Siamani e faaipoipo i se afi eletise ma le 4.0 lita twin turbo V8 poloka. O le taunuuga o le 680 hp o le mana tu'ufa'atasi , avanoa i le 6000 rpm ma le 850 Nm o le torque i le va o le 1400 rpm ma le 5500 rpm, tuʻuina atu i uili e ala i le valu-saosaoa lua-clutch PDK gearbox.

E leai foi se avanoa e masalosalo ai i faafiafiaga: 3.4 sekone mai le 0-100 km/h , na'o le 7.6 sekone e o'o atu i le 160 km/h, ma le 310 km/h le saoasaoa maualuga. O le a le mea o lo'o e fa'atali, Porsche?

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili