Opel Corsa e maua le eletise ile 2020

Anonim

I le taimi e le o mautinoa ai le lumanaʻi o le faʻailoga, ina ua maeʻa le faʻatauga o le faʻailoga e le PSA vaega na faʻasalalau tonu i le tausaga talu ai, ua faʻamaonia nei e Opel se faʻamatalaga. 100% Corsa eletise.

E tusa ai ma le faʻailoga, o le faʻataʻitaʻiga o le a tauva ma faʻataʻitaʻiga e pei o le Renault ZOE, e faʻatatau i le olaga i totonu o taulaga tetele, ae leai se isi mea e iloa, o le a le afi ma le maa e faʻaaoga, poʻo le faʻatatauina o le tutoʻatasi.

Na faʻaopopoina foʻi e le faʻailoga o faʻasologa uma o le Opel Corsa i le lumanaʻi, e aofia ai le eletise eletise, o le a gaosia faʻapitoa i lona falegaosimea i Zaragoza, Sepania - o le a avea ma fale muamua a le PSA i Europa e gaosia ai le 100% eletise Opel model.

Opel Corsican
O le augatupulaga o loʻo iai nei o le Opel Corsa na faʻalauiloaina i le 2014

O le tupulaga fou o le faʻataʻitaʻiga o le a le toe faʻalagolago foi i le General Motors platform, ma o le a faʻaaogaina se faʻavae mai le PSA vaega - le EMP1 / CMP, lea o le a faʻaauupegaina ai le sui o le Peugeot 208 - saunia mo le eletise. ma hybrids.

E tusa ai ma le puna lava lea e tasi, i le tausaga talu ai (2017) na faʻatau atu ai le 1981 iunite i Europa na o le 100% eletise eletise e oʻo mai i le taimi nei, le Ampera-E, gaosia i le Iunaite Setete.

Mo le falegaosi Zaragoza e na'o le tasi e gaosia le fa'ata'ita'iga sili ona fa'atau atu, o le Opel Corsa - i le tausaga na te'a nei na fa'atau atu ai e sili atu nai lo. 231 afe iunite - o le gaosiga o le SUV Mokka o le a siitia mai Zaragoza i le fale gaosimea i Siamani i le taimi lava e gaosiga o le Opel Corsa fou amata ile 2019.

O se vaega foi o fuafuaga a le kamupani gaosi oloa e faʻauluina uma ofo i vaega taʻitasi, i le va o le 100% eletise ma plug-in hybrid versions i le 2024. I lenei tulaga, ma e oʻo atu i le 2020 ua faʻamoemoe le faʻailoga e faʻataʻitaʻiina faʻataʻitaʻiga, tasi o o latou o se tasi faʻapipiʻi version o Grandland X.

Faitau atili