ABT Audi RS5 R: o se "mea faʻateʻia" moni.

Anonim

O le Audi RS5 o se faʻataʻitaʻiga e le manaʻomia se folasaga. E sili atu pe a filifili le ABT e tuʻuina atu se lima fesoasoani ... ia e iloa le ABT RS5 R.

Saunia e ABT, o le Audi RS5 ua leva ona mamana ua maua se igoa fou: RS5 R. O se faʻataʻitaʻiga na faʻapaleina talu ai nei i le igoa o le Best Modified Sports i Siamani e se faʻasalalauga lauiloa i le atunuʻu.

O le mea e ofo ai, o lenei RS5 R e leʻi mauaina se togafitiga faʻainisinia e avea ai ma se masini faʻa temoni, ona o le 4.2 FSI poloka na maua na o se taʻaloga taʻaloga, faʻapitoa atoatoa e le ABT, lea na tuʻuina atu ai le RS5 R le isi 20 horsepower. I se isi faaupuga, o le poloka 4.2 FSI o le RS5 R o loʻo tuʻuina atu nei se 470 horsepower.

O le faatinoga, ioe, e agavaa mo se taavale na mafatia i se tulaga faapitoa o le "toe faaleleia". O le a'afiaga o le "wow" e fa'aliliuina i le saoasaoa maualuga o le 303km/h, fa'atasi ai ma fa'asalalauga ABT na'o le 290km/h. O le saoasaoa mai le 0 i le 100km / h e mataʻina foi: naʻo le 4.3s.

O le mea e fiafia i ai, o le 'ma'a pa'i' moni o lenei ABT RS5 R o lo'o taoto i totonu o lona pusa tino, lea e fa'apipi'i uma i laupapa fibre carbon. Aerodynamically, o le RS5 R o loʻo i ai le pito i luma ma faʻaoga ea e tutusa ma le DTM version, ma nisi faʻamatalaga e pei o tamaʻi faʻasalalau faʻapipiʻi i luga o paʻu ma sakete.

2014-ABT-Audi-RS5-R-I totonu-1-1280x800

Ina ia faʻamaeʻaina le foliga faʻamalosi, na maua e le RS5 R uili faʻamalama faʻamalama mai le ABT - 20-inisi ER-F faʻataʻitaʻiga - faʻapipiʻi i paʻu Dunlop SP MAXX GT e fua le 275/30R20.

I totonu, o le poto masani e sili ona maualuga ona o le matagofie o le ufiufi atoatoa i le paʻu Alcântara, faʻatasi ai ma mea faʻapipiʻi carbon e faʻamalosia ai le ea "taʻavale". O u'apalapala, fa'atasi ai ma fusi 4-ala ma se vaega o lo'o ta'avale, fa'amalo le fua mo le si'osi'omaga na ola ai i luga o le va'a. I le faaiuga, o le tasi lea, RS5 R, e tau i le 127,940 € i Siamani, ae e mafai lava ona e faʻatau ese le pusa ABT, e tatau ona faʻailoa se 42,000 € e le itiiti ifo.

ABT Audi RS5 R: o se

Faitau atili