Vi har en pilot! Razão Automóvel-teamet har allerede et nyt element

Efter at de 10 finalister i C1 Academy Razão Automóvel blev opdaget sidste weekend, bragte finalen i Braga os i dag det nye medlem af Razão Automóvel-teamet.

I en meget omstridt finale under Bragas krævende sol overgik Gonçalo Raminhos sine konkurrenter og vandt en sæson med alt betalt i C1 Trophy.

Denne sejr var kulminationen på en proces, der begyndte i sidste weekend, hvor mere end 150 kørere på fire kartbaner kæmpede om en plads i finalen, der var omstridt i dag.

Vinder C1 Trophy
Gonçalo Raminhos, vinderen af C1 Academy Razão Automóvel, med Guilherme Costa og Diogo Teixeira.

I denne finale blev Gonçalo Raminhos og hans konkurrenter evalueret for fart på banen ombord på en Citroën C1, der var fuldt forberedt til Trophy, og deres fysiske komponent, teamwork og kommunikationsevner blev vurderet.

C1-trofæet

Nu i sin tredje udgave vil C1 Trophy, arrangeret af MotorSponsor, have i alt tre løb i denne sæson.

Den første er den 24. april og består af "6 timers Braga", den 28. august skal den lille Citroën C1 ud på pisterne igen til "Algarves 6 timer" og den 13. november de vender tilbage til ærkebiskoppernes by for at konkurrere i "6 x 1h af Braga".