Faraday Future FF 91: sili atu le mana ma le tutoʻatasi nai lo le Tesla Model X

Anonim

E tasi le tausaga talu ona tuʻuina atu lona manatu muamua i le Consumer Electronics Show (CES), ua toe foʻi le Faraday Future i Las Vegas e tuʻuina atu lana faʻataʻitaʻiga muamua: le Faraday Future FF91.

"Faʻalavelave, o le mea lea e manaʻomia e le lalolagi," o le tala lea a Nick Sampson, o le ulu o le atinaʻeina o faʻailoga, i le taimi o le tuʻuina atu o le faʻataʻitaʻiga - lea na faailogaina i le toilalo i le faʻataʻitaʻiga o le taʻavale tutoʻatasi. Ina ua sii i luga le ie, na aliaʻe mai le mea faitino o nei upu, faʻaliliuina i se faʻasagaga faʻatasi ma se mamanu i le lumanaʻi.

E ui o laina e faʻamalosi, e leai se elemene e iai se aʻafiaga leaga. O le a le mea e sili atu, o le mamanu e matua aerodynamic, e faʻaalia ai le Cx e naʻo le 0.25 (le Toyota Prius ma Tesla Model S pulea 0.24).

Faraday Future FF91

I le tulaga o le tulaga, o le Faraday Future FF 91 o le a avea ma se tauva tuusao i le Tesla Model X. Faʻasaga i lenei tauva, o le FF91 o loʻo faʻaalia ai se uili sili atu (lea e tatau ona faʻaliliuina i totonu o le avanoa sili atu), sili atu le malosi, sili atu le tutoʻatasi ma sili atu faʻatinoga. . O loʻo matou talanoa e uiga i le 1064 horsepower, 1800 Nm o le maualuga maualuga ma le 700 km o le tutoʻatasi (e tusa ai ma le taamilosaga NEDC). Faatasi ai ma nei fuainumera, e le o se mea e ofo ai o le saoasaoa mai le 0-100 km / h e ausia i se measly 2.38 sekone - tuʻu ai Italia ma Siamani supersports i lona ala e aunoa ma se apili poʻo se faʻalavelave.

E tusa ai ma taimi e molia ai, Faraday Future faʻailoa mai i totonu o se faʻavave vave e manaʻomia e le FF91 le 4h30 e faʻatumauina ai maa ile 100%. E tusa ai ma le faʻailoga, o maʻa o le a tuʻuina atu e LG Chem.

Faraday Future FF91 Eletise

E masani lava, o le isi faʻailoga a Faraday o le avetaʻavale tutoʻatasi, lea e tusa ai ma le faʻailoga, i tulaga faʻatekonolosi, e leai se aitalafu a Tesla's Autopilot. Ae mo totonu, e lei maua mai lava se faamatalaga.

Faraday Future o le a?

O le fa'aeletise o ta'avale ua fa'atagaina ai fa'ailoga fou e tula'i mai i totonu o pisinisi tau ta'avale. O nei ituaiga fou, Tesla o le faʻataʻitaʻiga sili lea. Faraday Future e sau i luga o laina tutusa, ma se ofo e tutusa lelei ma lona tauva Tesla. E lagolagoina e tupe a Saina ma o loʻo faʻauluulu i le US, Faraday Future o loʻo faʻafaigaluegaina 1400 tagata faigaluega. O le matafaioi autu e mai Tesla ma nisi o ituaiga Europa autu.

Faitau atili