Nürburgring. Le fou Range Rover Velar SVR folafola

Anonim

Ua uma ona fai mai le igoa Peretania o le Velar o le a avea ma ana faʻataʻitaʻiga sili ona fetaui mo le asphalt. Ia, ae faapefea le Range Rover Velar SVR...

Tuu le Alfa Romeo Stelvio QV, Porsche Macan Turbo & Co e sauni: Land Rover ua amata ona suʻe le Range Rover Velar SVR fou i luga o le matagaluega, i luma o le faʻaaliga aloaia e tatau ona faia i se taimi i le amataga o le tausaga a sau.

Pe a faʻatusatusa i le faʻataʻitaʻiga na mafai ona matou vaʻavaʻai i le ola ma lanu i le Geneva Motor Show, o lenei taʻaloga taʻaloga o se isi "tagata afaina" o togafitiga masani a le SVR: faʻaitiitia le mamafa o le mamafa, faʻapipiʻi faʻapitoa taʻavale, faʻamalologa fou ma le faʻaleleia o le faʻaogaina o le taofi. Ae le gata i lea.

O le Range Rover Velar SVR, lea ua uma ona faʻasoa lona fausaga ma le faʻaaogaina malosi o le alumini ma le Jaguar F-Pace, o le a faʻaogaina le 5.0-lita V8 lauiloa e mafai ona maua i masini e pei o le F-Type SVR. 500 i le 575 hp o le mana.

Vaai foi: Range Rover Sport e alu ifo i lalo o mauga i Swiss Alps i luga atu o le 150 km/h

I le tautalagia o le faʻatinoga, i le amanaia o le pito i luga o le laina penisini - 3.0 lita V6 Turbo ma le 380 hp - e 5.3 sekone i le saoasaoa i le 100km / h, e toetoe lava a mautinoa o le Range Rover Velar SVR o le a. ulufale i le fale o le 4 sekone. Ole saoasaoa maualuga e mafai ona sili atu ile 250km/h.

O se tasi o faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻi a le Land Rover na "puʻeina" i suʻega malosi i le nofoaga masani, le Nürburgring Nordschleife. Matamata i le vitio i lalo:

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili