O le Ta'amilosaga Tele e o'o i le Top Gear?

Anonim

O le vaega muamua o le Ta'amilosaga Tele ma Potukale na fa'aalia.

O le Aso Sa nei na ou alu ai i le aoauli e matamata i le Taamiloga Tele. Ou te taʻutino atu o le vaega muamua na i lalo ifo teisi oʻu faʻamoemoega. Jeremy Clarkson, James May ma Richard Hammond e leʻo i ai i le tulaga sa latou masani ai ia i matou i Top Gear.

Aisea? Aua o le Grand Tour e le na o se Top Gear ma se igoa ese. E matua ese lava le polokalame. Tele.

"E mafai e le Grand Tour ona manuia Top Gear i tulaga o le lauiloa? O le a faigata, ae le mafai.”

E tutusa lava le au fai lauga, ae ua suia mea uma. Ma e le o mea uma ua suia mo le lelei. Ae sei o tatou i vaega...

le au fai lauga

E le'i suia lava, ae ua suia mea uma o siomia ai i latou. Ua le toe i ai se latou polokalame faaPeretania, ua i ai le latou polokalame Amerika ma e mafai ona iloa i auiliiliga.

O lena faitotoa apotheotic, faatasi ai ma le tele o taavale, vaalele, se faaili papa ma nisi "pefu" mai Mad Max. America i pu afu uma! E le'o le fa'amaumauga lena a tatou tama ma ou te manatu latou te le fiafia i lenei faiga.

Clarkson-le-tele-taamilosaga

I lena vaega o le polokalama, na ou iloa ai le mamao tele o la matou "tolu" mai le fua lea na latou maua ai le taʻutaʻua o loʻo i ai i aso nei: o uo e toʻatolu o loʻo taaalo i togafiti e suʻe taavale ma ula le tasi i le isi.

O le vaega na pueina i totonu o le potu na faʻaalia ai le leai o se natura, ae o le "mea" na faʻaleleia atili i le vaega o le polokalame na puʻeina i Potukale, aemaise lava i le Autodromo de Portimão.

Le fou "Stig"

E foliga mai, o le gaosiga na filifilia se avetaʻavale NASCAR muamua e sui le Stig. Ou te faʻamoemoe e le toe faʻaalia lenei mea i le polokalame.

FESOASOANI: Matamata i le vaega muamua ole The Grand Tour e leai se totogi

O le isi foi, o le atamai o le "Stig" na faia e le au Peretania i luga o le BBC e faʻatusatusa i le faigofie ma le vaʻaia uiga tausuaga a tagata Amerika mai le Amazon Prime.

Le "faʻailoga" fou

Toe foi, o le soona fai. E le'i lava mo le au gaosi The Grand Tour e su'e se su'ega ala. Sa tatau ona latou faia se isi mea.

le-tele-tour-eboladrome

O le "sili ona mataʻutia", o le "sili ona faigata", o le "sili ona oti" o nisi ia o igoa na faʻaaogaina e Jeremy Clarkson e faʻamatala ai le ala fou. Ae faapefea la le igoa? Eboladrome. O le faʻamatalaga fou o loʻo i ai se faʻasologa e tutusa ma le siama o le Ebola ma o le mea lea o le igoa "Eboladrome".

O le auala e leai se mea e fa'alavelave ai, o lo'o i ai le pi'o e fa'ai'u i le fale eletise, o lo'o i ai manu i so'o se mea ma o le tasi o le pi'o e ui atu i le fale o le lo'omatua.

Tele fa'aaliga ma fa'afiafiaga, e moni. Ae leaga, i aso ua na o le pau lea o le vaega mai le faaaliga lea na tuleia moni ai taavale i le tapulaa. Ole taimi nei ua sili atu ile vaega o fa'afiafiaga.

Ou te manatu ua tatou faiaina.

Le "faleie" fou

E le mafai ona leaga uma (e le o ...). Nai lo o le fa'amautuina o le potu o le polokalame, o le a taamilo i tulimanu e fa o le lalolagi. E manaia le manatu ma atonu o le a oʻo mai le potu i Potukale i se aso.

O le taimi lava e tatala ai le au talimalo i le Autodromo de Portimão, e mafai ona faia soo se mea. E le gata i lea, e fiafia le Igilisi i Potukale ma matou te fiafia foi i "steaks". General Ueligitone, faafetai mo mea uma!

Gaosiga ma ata

O le mea sili. Manaia fa'afiafiaga, matagofie fuafuaga. Amazon Prime na tu'u le “aano uma o manu i totonu o le tao” ma e le'i fa'atauva'a i le pu'eina ma le mae'a o le gaosiga.

O fe'avea'i tetele, ata mai luga o le ea, e iai mea uma. Na fesoasoani foi le talaaga... Potukale!

Aotelega ma fa'asolo...

Na ou fiafia i lenei vaega muamua o The Grand Tour.

E pei ona ou amata i le fai atu, ou te le manatu o le Grand Tour o loʻo i le tulaga o le ex-Top Gear, ma e foliga mai ia te aʻu i lona naunau e fai se isi polokalame - ona o le manaʻomia ma le faʻamalosia faaletulafono - o le gaosiga e mafai. ua mamao tele i nisi itu.

I lo'u iloa i ai, e mafai ona latou fa'aititia tulaga o le "America f*uck yeah" ma si'itia ai le maualuga o le fa'atauemu ma le malie fa'aPeretania. I nei mea, o fefaʻatauaʻiga e masani lava ona itiiti mea e iloa.

E mafai e le Grand Tour ona manuia Top Gear i tulaga o le lauiloa? O le a faigata, ae le mafai. Na alu tausaga Top Gear e oʻo i le maualuga o nai vaitau mulimuli ma Faʻatoa amata le Grand Tour. O lea…

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili