Alfa Romeo Tonale. I Geneva ma le lumanaʻi eletise o le faʻailoga Italia

Anonim

E eletise pe leai, o le Alfa Romeo. O le matou tali vave lea, i le taimi lava na Alfa Romeo Tonale na faaalia, i luma o le emo ma le gauai atu i le lalolagi atoa lomitusi.

E tusa ai ma le faʻailoga, i upu faʻapitoa, o le Alfa Romeo Tonale e faʻamoemoe e faʻafetaui le tu ma aga masani a le faʻailoga ma faiga fou o maketi.

O se tasi o faiga e sili ona iloagofie, e aunoa ma se masalosalo, o le filifiliga mo foliga vaaia o le tino SUV, ma vaʻai i se faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina i lalo ole Stelvio.

Alfa Romeo Tonale

O le alalaupapa fa'atasi ai ma le fa'ailoga ua tuana'i ua fa'amautinoaina e uili 21-inisi e fa'aosoina e foliga na fa'aalia i le fa'ailoga 33 Stradale ma le fa'aa'a'a ma le scudetto masani a le ituaiga; po'o le pito i luma fa'atasi ai ma fa'amata ma'ai o le LED na fa'aosofia e le SZ ma Brera.

I totonu matou te maua ai le pa'u ma le Alcantara upholstery, faatasi ai ma le i ai o le tele o backlit panels. O le meafaifaʻaili laulau e aofia ai le 12.3″ mata ma o loʻo i ai a matou 10.25″ totonugalemu touchscreen, o se vaega, e tusa ai ma le Italian brand, o se faiga fou infotainment.

Alfa Romeo Tonale

eletise

O le isi tulaga e le o iloa atu o le eletise. E tusa ai ma tekinolosi o le Alfa Romeo Tonale na tupu moni mai le taimi ua tuanaʻi. O le Alfa Romeo Tonale o le uluai "foliga" vaaia o le faiga eletise o loʻo faʻagasolo ai Alfa Romeo, lea o le a faʻaiʻu i le faʻalauiloaina o le itiiti ifo ma le ono faʻataʻitaʻiga eletise i le 2022.

Alfa Romeo Tonale

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

O le faʻataʻitaʻiga muamua o lenei "era" fou o le faʻailoga Italia e mafai ona avea ma Alfa Romeo Tonale, o lana plug-in hybrid system e faaipoipo i se afi afi i totonu o loʻo i luma ma se afi eletise i le au pito i tua.

E tele faʻamatalaga e uiga i le faʻavae o le Tonale, faʻatasi ai ma mea uma e faʻaalia ai e tutusa ma le Jeep Renegade ma le Tapasa, lea na faʻatautaia foi i Geneva a latou faʻaogaina faʻapipiʻi faʻapipiʻi, ma uiga tutusa.

O afea o le a aliali mai ai le gaosiga o le Tonale? E tusa ai ma le fuafuaga a Alfa Romeo, e oʻo atu i le 2022 o le a matou vaʻaia i luga o le faʻatau atu - o la matou peti o le a faʻaalia i luma o lena, i le 2020, e saofagā i le faʻaitiitia o le gaosiga o le CO2 aʻo leʻi faʻamalosia le faʻatonuga 95 g. /km. ole CO2 ile 2021.

Alfa Romeo Tonale

Faitau atili