Lamborghini e toe foʻi i uili e lua, ae faʻatasi ma pedals ma leai se afi

Anonim

I le mulimuli ai i se auala ua uma ona uia e isi tagata gaosi oloa, na filifili Lamborghini e toe tuʻu le tasi vae i luga o uili uma e lua, pe a maeʻa le Design 90 project, e ui o le taimi lea e le o se afi.

O le taunuuga o se faiga faapaaga ma le French Cervélo Cycles, na fausia ai e le ituaiga Italia se uila triathlon , na faʻaalia i le lomiga mulimuli o le Geneva Motor Show, mauaina le igoa Cervélo P5X Lamborghini Edition.

luasefululima o le numera fa'ataulāitu

Faatasi ai ma se gaosiga faʻatapulaʻaina i le sili atu i le 25 iunite, o lona uiga, e itiiti ifo nai lo le tele o taʻaloga a SantʻAgata Bolognese, o le Cervélo P5X Lamborghini Edition na mamanuina e le Style Center i Lamborghini. O ai latou na faia mea na filifilia e le gata i le lanu samasama, ae o le Y mamanu i luga o le faʻavaa - o se ata faʻataʻitaʻi o loʻo i totonu o taʻavale sili - lea e faʻaalia manino ai le uila e pei o soʻo se taʻavale mai le faʻailoga Italia.

Cervélo P5X Lamborghini Lomiga 2018

O matou tagata tietie Accademia Lamborghini ua leva ona aʻoaʻoina i Cérvelo, o lea ua i ai se matou manatu i le faʻapitoa ma le saoasaoa o nei uila. Faatasi ai ma se faʻatinoga faʻapitoa, o se mamanu mataʻina ma fou, o lenei galuega galulue faʻatasi e faʻaalia o se faiga faʻa-paaga masani mo ituaiga uma e lua.

Katia Bassi, Faʻatonu Faʻatauga i Lamborghini

E selau valusefulu itula i totonu o le ala matagi

Lamborghini manatua o lona mamanu e sili atu nai lo 180 itula i le ala matagi.

"O lenei masini tuuga tuuga faʻatapulaʻaina e tuʻufaʻatasia ai ni faʻailoga se lua e fiafia i oloa ma faʻafiafiaga o le lalolagi," o le tala lea a Robert de Jonje, Pule Sili o Cérvelo Cycles, i se faʻamatalaga. Fa'aopoopo mai e fa'apea "o tatou ta'aloga ta'i tolu e ta'ita'ia le atina'e pe a o'o mai i tauvaga, ma o lenei oloa fou, o le a mafai ai ona latou tu matilatila i totonu o le fa'aputuga, i se auala e sili atu ona fa'aalofa."

Cervélo P5X Lamborghini Lomiga 2018

Tau? Ose mealilo…

Na'o le iloa o le tau o lenei Cervélo P5X. E moni lava, e pei o taʻaloga sili a le SantʻAgata Bolognese brand, e le tatau ona maua lelei ...

Cervélo P5X Lamborghini Lomiga 2018

Faitau atili