Opel ua uma ona 30,000 oka mo le Astra fou

Anonim

Na fa'ailoa e Opel i Frankfurt le fa'alauiloaina o fa'ata'ita'iga fou e 29 se'ia o'o i le 2020. O le Opel Astra fou na fa'aalia i le avanoa o le fa'ailoga i le fa'aaliga Siamani.

I le aso lava lea na faʻafeiloaʻi ai le augatupulaga fou o Astra i le lalolagi ma faʻaalia ai o le faʻataʻitaʻiga fou ua uma ona i ai le 30,000 poloaiga aʻo leʻi faʻalauiloaina ia Oketopa, na faʻaalia ai e Opel o le a faʻalauiloaina le 29 faʻataʻitaʻiga fou i le 2020. Faatasi ai ma na o le ai ai se taavale eletise fou ma le pito i luga lona lua o le laina, faʻatasi ma le Insignia, lea o le a avea ma SUV (Sport Utility Vehicle).

O le fa'aaliga lea na faia e le Pule Sili o le Kamupani a le General Motors Mary Barra i le fonotaga na faia e Opel i le aso tatala o le Frankfurt International Motor Show, lea e o'o atu i le aso 27 i lea taulaga Siamani. "O le pito i luga fou o le laina o le a gaosia i le ofisa autu o Opel i Rüsselsheim mai le faaiuga o le sefulu tausaga. O lenei faʻataʻitaʻiga o le a tuʻuina atu ai se manaʻoga faʻatekonolosi fou i le faʻailoga », faʻamautinoa e Mary Barra.

Opel Astra Sports Tourer 20

FESOASOANI: Ia e iloa faʻamatalaga muamua o le Opel Astra Sports Tourer

O le Ofisa Sili o Pulega a le GM ma le Pule Sili o le Opel Group Karl-Thomas Neumann na faalauiloaina le Opel Astra fou ma le Opel Astra Sports Tourer 'taavale taavale' i se tulaga na musuia e le autu o le 'Astra Galaxy'. "O le Astra fou o le taʻavale sili lea ua matou gaosia ma faʻatusalia se oso tele i le tele o itu," o le tala lea a Karl-Thomas Neumann. “Na faia e le au atoa se galuega tulaga ese. Ua tatalaina se mataupu fou i le talafaasolopito o Opel.”

O le tupulaga lona 11 o le fa'ata'ita'iga masani masani a Opel ua mamanuina i le manatu o le lelei ma e tusa ma le 200 kilokalama mama nai lo le fa'ata'ita'iga muamua. O lo'o fa'aauupegaina i tekonolosi fa'apitoa, o nisi o ia mea e le'i fa'atusalia i le vaega, e pei o lamepa fa'aulu fou a le LED.

Mary Barra: "Opel o le a tupu"

Opel o le kamupani lona tolu i luga o le siata faʻatau mo le maketi o taavale afi a Europa i le 2014 ma ua uma ona faʻatutuina sini faʻatupulaia. "O le sini o loʻo faʻamalamalamaina lelei: Opel e manaʻo e avea ma kamupani gaosi lona lua i Europa i le 2022," o le tala lea a Mary Barra.

O se tasi o tekinolosi o le a faʻatulagaina ai le lumanaʻi o pisinisi taʻavale e taʻua o le autonomous driving, o se mea o loʻo galue malosi ai GM ma Opel. "O le isi lima i le sefulu tausaga o le a vaaia ai le tele o suiga i la tatou pisinisi nai lo le mea na i ai i le limasefulu tausaga talu ai," o le tala lea a Mary Barra, ma faʻamamafaina o le vaʻaiga e faʻaosoina ai le atinaʻe i le vaega o le avetaavale a le tagata lava ia o se lalolagi ma ' leai ni faalavelave'. "O le Astra fou ua faʻapipiʻiina i le tele o faiga faʻaoga saogalemu ma o se laasaga taua i lena itu."

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili