O le afa muamua o le 2021 e maua ai tupe maua mo Bentley

Anonim

Mai le faʻamaʻi e oʻo i le utiuti o mea faʻatautaia, e tele faʻalavelave o loʻo feagai ma pisinisi tau taavale i taimi talu ai nei. Ae ui i lea, e foliga mai e le mafai e Bentley ia i latou uma ma le "fesoasoani" o lana SUV muamua, le Bentayga, na ausia le afa muamua o le 2021.

I le aofaʻi, i le ono masina muamua o le 2021 na faʻatau atu ai e le British brand le 7,199 iunite o ana faʻataʻitaʻiga, o se fuainumera e faʻatusalia ai le siʻitia o le 50% faʻatusatusa i le 4785 Bentleys na faʻatau atu i le afa muamua o ... 2019!

Ia, o numera a Bentley i le ono masina muamua o le tausaga e le gata ina lelei i le "pandemic context", o loʻo i ai i le tulaga atoatoa o le 102 tausaga o le faʻailoga a Peretania.

Bentley fa'atau atu le afa muamua

Ae e iai isi mea. I le na o le ono masina, na faʻapipiʻi ai e Bentley se tupe mama e 178 miliona Euro. O lenei fuainumera "naʻo" o le tupe sili ona maualuga na faʻamauina e Bentley, tusa lava pe faʻatusatusa i le aofaʻi o tupe maua i le tausaga atoa o gaioiga! E oʻo mai i le taimi nei, o le tupe sili a Bentley o le 170 miliona Euro na faʻamauina i le 2014.

Bentayga i luma ae le umi

E pei ona faʻamoemoeina, o le Bentley bestseller i le ono masina muamua o le tausaga o le Bentayga, lea na faʻatau atu ai le 2,767 iunite. I tua tonu lava o le Continental GT, e 2318 iunite ma e le mamao mai le laulau o loʻo i ai le Flying Spur, ma le aofaʻi e 2063 iunite faʻatau.

E tusa ai ma maketi, o le maketi na sili ona manuia ai Bentley, mo le taimi muamua i le toeitiiti atoa le sefulu tausaga, o le maketi tele i le lalolagi, Saina. E 2155 le aofa'i o ta'avale Bentley na fa'atau atu i lea atunu'u i le afa muamua o le tausaga. I Amerika 2049 Bentleys na faʻatau atu ma i Europa le aofaʻi o le 1142 iunite.

Bentley fa'atau atu le afa muamua
I le aofaʻi, e sili atu i le 2000 Flying Spur iunite na faʻatau atu i le ono masina muamua o le tausaga.

I le itulagi o Asia/Pasefika, na o'o atu le fa'atauga i le 778 ta'avale, ae i Sasa'e Tutotonu, Aferika ma Initia e itiiti ifo Bentley na fa'atau atu nai lo le United Kingdom (521 iunite fa'asaga i le 554).

E ui i le i ai o mafuaaga e faamanatu ai, ae na filifili le Pule Sili o Bentley ma le Taitaifono Adrian Hallmark mo se leo sili atu ona mataala, ma manatua: "E ui lava matou te faamanatuina nei taunuuga, matou te le manatu i faamoemoega mo le tausaga ua mautinoa, aua matou te iloa o loʻo i ai pea le tele o lamatiaga i le fa'ai'uga o le tausaga, e mafua ona o le fa'atupula'ia o le aofa'i o pa'aga o lo'o iai taimi o le fa'amama'o fa'amalosi e fa'ama'i”.

Faitau atili