Audi Q4 e-tron. O ata sipai e fa'aalia ai le SUV eletise i totonu ma fafo

Anonim

A maeʻa le tele Q6 e-tron, ua oʻo i le taimi mo le fou Audi Q4 e-tron ma Q4 e-tron Sportback pe afai latou te tuʻuina atu i latou lava e puʻeina i se seti o ata sipai e faʻamoemoe - i se atunuʻu faapitoa e Razão Automóvel - o foliga o le SUV eletise fou o le ituaiga Siamani.

I fafo, o le tele o camouflage e faigata ai ona iloa foliga o mea o le a, a itiiti mai mo le taimi nei, o le laʻititi laʻititi o faʻataʻitaʻiga eletise a Audi.

E ui lava i lea, e mafai ona faʻamaonia le "ea o le aiga" ma talosaga e lua o loʻo i ai ni faʻatusatusaga e faigofie ona tatou faʻafesoʻotaʻi, mo se faʻataʻitaʻiga ma le Q3 ma le Q3 Sportback. O ata na puʻeina mai totonu e faʻamaonia ai le mea na matou faʻamoemoeina, faatasi ai ma faʻataʻitaʻiga e lua o loʻo mulimulitaʻi i le sitaili na faʻaaogaina e le Audi talosaga lata mai.

Audi Q4 e-tron. O ata sipai e fa'aalia ai le SUV eletise i totonu ma fafo 4083_1

Le Audi Q4 e-tron Sportback e le natia foliga "SUV-Coupé".

O le mea lea, i le faaopoopo atu i le i ai o ni pupuni tetele se lua (tasi mo le infotainment ma le isi mo le mea faigaluega panel) ma se mamanu saʻo, o nei mea e tatau, i le mamao e mafai ona tatou vaʻaia, tumau faamaoni i le pulea faaletino.

O le ā ua uma ona tatou iloa?

Ua uma ona faʻaalia e pei o faʻataʻitaʻiga, o le Q4 e-tron ma le Q4 e-tron Sportback o le a faʻavae i luga o le tuʻufaʻatasiga eletise MEB, o le mea lava e tasi na faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, e tausoga Volkswagen ID.4 ma Skoda Enyaq iV.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E ui lava e leʻi faʻasaʻolotoina le mana o le Audi Q4 e-tron ma le Q4 e-tron Sportback, o le mea moni o faʻataʻitaʻiga uma e lua na faʻaalia i latou lava i le 306 hp, ma e foliga mai o le a oʻo mai se tasi o le lumanaʻi. fa'atasi ai ma le tulaga tutusa o le mana.

Audi Q4 e-tron

O totonu ole Q4 e-tron ma le Q4 e-tron Sportback e le natia le "ea aiga".

O le 306 hp na mafua mai i le aofaʻi o malosiaga o afi eletise e lua, tasi i le axle (le tasi o loʻo i luma, ma le 102 hp ma le 150 Nm; le tasi o loʻo i tua, ma le 204 hp ma le 310 Nm). Ae mo le maa na faʻaaogaina i faʻataʻitaʻiga, sa i ai le malosi o le 82 kWh, fa'atagaina se va'aiga (WLTP) o le 450 km.

E na'o le fa'amaonia o le latalata atu o nei fuainumera i le fa'ata'ita'iga o le gaosiga.

Faitau atili