Honda pateni "ZSX" i Europa. Laiti NSX ile ala?

Anonim

Faatasi ai ma le resitalaina o le pateni i Europa, o le ituaiga Iapani e maua ai le malosi i tala e le amanaiaina le faʻalauiloaina o se fesuiaiga faʻatusatusa o le Honda NSX.

Ua uma ona faia i le US, Honda talu ai nei na resitalaina se pateni mo le igoa "ZSX" i Europa - i le European Union Intellectual Property Office. E ui lava o loʻo i ai le avanoa e naʻo se puipuiga e puipuia ai le faʻaaogaina o le igoa i le lumanaʻi mamao, o se mea e masani ona masani ai i totonu o pisinisi tau taavale, e tusa ai ma se sui o le 'au faʻainisinia Honda, o le faʻataʻitaʻiga fou o le a maeʻa. i le vaega o le atinae.

Honda1

E LEʻI MISIA: Honda na faʻatau, tipi ma faʻaumatia se Ferrari 458 Italia e fausia ai le NSX fou

O le inisinia Iapani, o le na manaʻo e tumau le le taʻua, fautua mai e mafai e le ZSX ona faʻaogaina se vaega o le masini o le Honda Civic Type R fou, e taʻua o le fa-cylinder 2.0 VTEC Turbo poloka, faʻaopoopo i afi eletise e lua i le axle tua. Faʻatasi, o nei afi o le a mafai ona tuʻuina atu i le ZSX 370 hp o le mana ma le 500 Nm o le maualuga maualuga, e maua i le amataga o le faʻaupuga, mo le saoasaoa mai le 0 i le 100 km / h i lalo ifo o le 5 sekone.

I tulaga faʻalelei, o le ZSX e tatau ona faʻatusalia se NSX sili atu le faʻaogaina - pepe NSX - faʻatasi ai ma le afi afi i se tulaga tutotonu. Afai e faʻamaonia, o le tuʻuina atu o le faʻataʻitaʻiga muamua e mafai ona faia i le Detroit Motor Show, i le amataga o le tausaga a sau, ma o le faʻasologa o le gaosiga o loʻo faʻatulagaina mo le 2018.

Punavai: Ta'avale

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili