MINI Tagatanuu. Tupulaga fou "pu'e" i luga o le auala mo le taimi muamua

Anonim

E fou uma! O le mea lea e folafola mai ai le lona tolu o augatupulaga o le MINI Countryman, faʻatulagaina mo le 2023, i le mea e na o le pau lea o le SUV o le British brand ma o lona faʻataʻitaʻiga tele foi.

O se tulaga e tatau ona faaauau pea ona faatumauina. I nei ata muamua sipai o le faʻataʻitaʻiga, faʻapitoa i le atunuʻu, e mafai ona vaʻaia o le a tuputupu aʻe le Countryman i le lumanaʻi pe a faʻatusatusa i le taimi nei, lea e tusa ma le 4.3 mita le umi - e faʻatatau e oʻo atu i le 4.5 m le umi.

O se faʻaopoopoga o fua o le a faʻaalia i totonu, lea o le a sili atu ona limafoaʻi, faʻapea foʻi ma le faʻatulagaina o le faʻataʻitaʻiga, lea o le a matuaʻi alu ese mai le vavalalata o le tupulaga o loʻo i ai nei i le vaega B.

MINI Countryman ata sipai

O le "tuʻuaʻia" o le faʻateleina o fua e foliga mai o le tulaga fou lea o le a avea ma faavae. O le UKL2 o loʻo iai nei o le a faʻaleleia i le FAAR fou, lea na matou vaʻaia i le BMW 2 Series Active Tourer (U06) ma o le a avea ma faavae o le isi augatupulaga BMW X1, lea e tatau ona taunuu i le 2022.

O le mea moni, o le vavalalata i le va o le MINI Countryman i le lumanaʻi ma le BMW X1 o le a sili ona lelei. O SUV uma e lua o le a gaosia i le BMW e tasi i Leipzig, Siamani - o le Countryman o loʻo iai nei o loʻo gaosia e Nedcar i Netherlands.

MINI Countryman ata sipai

O le siitia mai le UKL2 i le FAAR o le a faʻatagaina ai Countryman e le gata e faʻafeiloaʻi masini afi ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi, e pei ona iai i le tupulaga o loʻo i ai nei, ae faʻapea foi, mo le taimi muamua, e faʻaitiitia i le 100% eletise, lea o le a tausia le kamupani i le lumanaʻi.iX1, le eletise eletise o le X1.

O taʻavale uma mo le MINI Countryman i le lumanaʻi, pe faʻafefe, plug-in hybrids poʻo le eletise, o le a faʻasoa ma le BMW X1 i le lumanaʻi.

MINI Countryman ata sipai

O loʻo i ai pea tala e faʻapea o le lona tolu o augatupulaga o le faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻapipiʻiina e se "coupé" fesuiaiga e ui lava, e le pei o le mea na tupu i le taimi ua tuanaʻi, faatasi ai ma le Paceman, lea e tolu-faitotoa tino, o lenei fesuiaiga o loʻo taofia ai faitotoa e lima.

Faitau atili