Mercedes-Benz C-Vaega-Manua Uma. Ua taunu'u mai le veni "Ta'ai ofuvae" ile 2022

Anonim

O lo'o i ai le tele o fa'ailoga o lo'o i ai ni ta'avale "taai i luga o le ofuvae" i totonu oa latou faila e fai ma sui i le tele o SUVs ma Mercedes-Benz e leai se fa'alavelave. Ae ui i lea, o le All-Terrain C-Class tatou te vaʻaia i nei ata sipai o le a avea ma mea muamua mo le Stuttgart brand.

E o'o mai i le taimi nei, e na'o le E-Class sa iai se fa'asologa o fanua uma. Pe a faatusatusa i isi E-Class Stations, e iloga i lona kilia tele o le eleele ma isi puipuiga palasitika i luga o le tino, e maua ai se vaaiga sili atu. Ma ola e tusa ai ma lona igoa, sa faaauupegaina i le taavale e fa uili (4MATIC).

E leai se eseesega o tupe maua e tatau ona fa'amoemoeina mo le Vasega C i le va'aiga uma i le lumana'i.

Mercedes-Benz C-Class All-Terrain ata sipai

E ui lava i le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga o le suʻega, o ata sipai e faʻaalia se mamao tele atu i le eleele (ae le tele), ma e mafai ona matauina se faʻaosoina faataamilo i faʻailoga uili lea e tatau ona fetaui ma se vaega o isi puipuiga palasitika, masani o lenei. .ituaiga o talosaga.

E fa'apea fo'i le sakete pito e foliga sili atu ona taua, fa'apea fo'i ma le fa'alilo fa'alilo natia ai fa'ama'i fa'ama'i fa'apitoa.

Mercedes-Benz C-Class All-Terrain ata sipai

I le avea ai o le All-Terrain E-Class ma, sili atu i mea uma, o ona fili autu Audi A4 Allroad ma Volvo V60 Cross Country - lua talosaga na matou maua le avanoa e faʻafeiloaʻi ai i le taimi ua tuanaʻi - ua faʻamoemoeina. e o'o mai e na'o avanoa i le ta'avale e fa uili.

E tusa ai ma afi, e mautinoa lava, o le a faʻasoa atu i le isi C-Class, i se faʻafefiloi o penisini ma tiso - e masalosalo pe o le a ofoina atu se plug-in hybrid version, pei o le C 300 ma lea na matou suʻesuʻeina talu ai nei, ona o le mea moni e na'o le uili tua.

Mercedes-Benz C-Class All-Terrain ata sipai

O le Mercedes-Benz C-Class All-Terrain fou ma e leʻi tupu muamua e faʻamoemoe e oso i le maketi i le amataga o le 2022.

Faitau atili