BMW M3 Ta'amilosaga. Su'e se fa'amaumauga ile Nürburgring?

Anonim

E le mafai ona sili atu le manino. I le itu o le lumanaʻi ma faʻafefe BMW M3 Ta'amilosaga , e mafai ona tatou vaʻavaʻai i le faʻatulagaina o le ala Siamani sili ona lauiloa, le Nürburgring, faʻatasi ma le faʻamatalaga "B'Ring it on", taʻalo i le faaupuga Igilisi "aumai i luga" (se mea e pei o le "aumai") ma le faʻapuupuuga " Ring ” e iloa ai le Nürburgring.

O lenei ata e faamanatu mai ai ia i tatou e leʻi faʻasalalauina e le BMW M se taimi aloaia mo lana M3 ma le M4 fou, ae o le lomiga Siamani Sport Auto na faʻatautaia se taimi o le 7min30.79s ma le M4 Competition. O se taimi sili ona lelei, e tutusa ma le mea na ausia e le Tesla Model S Plaid sili atu le malosi, mo se faʻataʻitaʻiga.

O le a faʻaaogaina ea e BMW M le M3 Touring fou ma le le masani ai e faʻaalia ai se taimi i le Nürburgring o lenei augatupulaga G80 / G81 / G82 o le M3 / M4 saga? E foliga mai.

Ver esta publicação no Instagram

Uma publicação partilhada por BMW M GmbH (@bmwm)

M3 Ta'amilosaga

E ui lava i nei ata fou na tuʻuina atu e le BMW M lava ia, o le veni ua uma ona "puʻeina" i le tele o taimi i luga o le auala i suʻega ma, e pei ona faʻamoemoeina, o le a faʻasoa ona uiga faʻapitoa faʻapitoa ma le M3 sedan ma le M4 Coupé.

I se isi faaupuga, i lalo o le pulou o le a nofo ai le S58, le poloka o cylinders e ono i se laina masaga-turbo e lua tulaga o le mana: 480 hp ma 510 hp (i le Tauvaga versions).

O loʻo tumau pea le faʻamaonia pe o le M3 Touring o le ai ai le tele o faʻasologa e pei o le saloon ma le coupé, lea e mafai foʻi ona faʻapipiʻiina ma se pusa faʻataʻitaʻi pe a faʻapipiʻiina i le 480hp version, pe o le a faʻaititia i le tauvaga versions fa'atasi ai ma le atigipusa otometi ma/po'o le ta'avale e fa uili.

BMW M3 Ta'amilosaga

I le amanaia o le "osofaʻiga" manino i luga o le Nürburgring, e mautinoa o le ai ai uma le 510 hp o le a agavaa ai. Ma mo le taimi muamua, o le BMW M o le ai ai se tauva tuusaʻo i le Audi RS 4 Avant ma le lumanaʻi Mercedes-AMG C 63 Station, lea, matou te manatua, o le a lafoaia le V8 ma o le a faʻapipiʻiina i le laina fa-silinder. ma le axle pito i tua, eletise.

Faitau atili