Volkswagen valgte nummer 94 til I.D. R Pikes Peak. Men hvorfor dette nummer?

Anonim

Planlagt til den 24. juni, hvad der er en af de mest berømte ramper i verden, også kendt som "The Race to the Clouds", er en af Volkswagens næste udfordringer. Som, efter skuffelsen registreret i 80'erne, med en innovativ tomotors Golf, nu vender tilbage til Pikes Peak International Ramp, i den amerikanske delstat Colorado, for igen at forsøge at blive berømt - denne gang i elektrisk mode!

Fast besluttet på at erobre en rute på 19,99 km, med 156 kurver og en niveauforskel på 1440 m, hvor målet optræder på 4300 m, byggede det tyske mærke, denne gang, en 100% elektrisk prototype, som det gav sit navn i Volkswagen I.D. R Pikes Peak . Og som du netop har afsløret ikke kun farven, men også det valgte antal.

Ifølge Wolfsburg-producenten bliver racerbilen til Pikes Peak helt nedtonet, og med den nummer 94 . Begge valg har en god grund til at støtte dem!

Volkswagen I.D. R Pikes Peak 2018
Volkswagen I.D. R Pikes Peak 2018

Ifølge Volkswagens forklaringer skyldes valget af grå, at dette er den officielle farve på Volkswagens elektriske undermærke, ID. Mens tallet 94 udelukkende og kun er baseret på den position, som bogstaverne I og D indtager i alfabetet - I er det niende bogstav, mens D er det fjerde.

Som det er sædvanligt i det nordamerikanske motorløb, tillod organisationen af Pikes Peak International Climb os at vælge startnummeret til løbet, og vores umiddelbare valg var 94. Dette er fordi det symboliserer bogstaverne I og D - den niende og den fjerde bogstaver i alfabetet

Sven Smeets, direktør for Volkswagen Motorsport

I mellemtiden er Volkswagens 100% elektriske prototype klar til, med sin 680 hk og 650 Nm , angreb Pikes Peak, med forsvarsmester Romain Dumas ved rattet.

Dumas har allerede sat rekordtider i løbet afholdt i Colorado Springs ved tre separate lejligheder (2014, 2016 og 2017). Lige nu er el-rekorden i 8min57.118s blev rettet i 2016; stadig, langt fra 8 min 13.878s , den absolutte rekord opnået af Peugeot 208 T16 med Sebastien Loeb ved rattet, i 2013.

Ud over den sidste test udført af Dumas, hvis video vi viste dig tidligere, udgav Volkswagen en anden video, der forklarer, hvorfor formerne for I. D. R Pikes Peak.

FØLG OS PÅ YOUTUBE Abonner på vores kanal

Læs mere