GFG Style Sibylla. Le meaalofa sili e faamanatu ai le 80 tausaga o Giugiaro

Anonim

O le foafoaga aupito lata mai na fanau mai i le ata tusi o le fale talavou mamanu GFG Style (Giorgetto ma Fabrizio Giugiaro), na faavaeina e le tala ola o le mamanu taavale, Giorgetto Giugiaro, ma lona atalii o Fabrizio, GFG Style Sibylla folafola atu e aoina le gauai i le isi. Fa'aaliga afi a Sineva.

I le faamanatuina o le 80 tausaga o loʻu tama, na matou mamanuina ai se taʻavale e tuʻufaʻatasia ai le mafanafana o se SUV, le matagofie o se faleoloa taugata ma le malosi o se taʻavale taʻavale. Ose foliga matagofie, faʻaosofia e le faʻaogaina lelei ole Envision EnOS IoT malosi faʻavae.

Fabrizio Giugiaro, Faatonu Sili o le GFG Style

O le manatu lea ua faʻaalia nei o ia ma le faʻataʻitaʻiga a Techrules Ren, na atiina ae i le galulue faʻatasi ma le kamupani faʻatautaia o le malosi o Saina Envision. I se isi faaupuga, o lona uiga o le 100% taavale eletise: e fa afi, tasi mo uili taʻitasi.

GFG Style Sibylla 2018

O le avanoa i le fale o le GFG Style Sibylla

O le ata e aoga. O le avanoa i totonu o le fale e manino lava e ese mai le mea tatou te masani ai. E leai se A-poutū, faʻatasi ai ma tioata, faʻamalama pito i luma ma se vaega o le taualuga o loʻo fausia ai se faʻailoga, lea e tulaʻi ma agai i luma, faʻafaigofie le avanoa i le potu pasese.

Vaʻai mataʻina, e leai se masalosalo, ae o se tali tutusa ua uma ona faʻataʻitaʻiina e Giugiaro i le taimi ua tuanaʻi. O le 1963 Chevy Corvair Testudo na fa'aalia ai fo'i se fa'ailoga fa'ae'e limafoa'i e mafai ai ona ulufale i totonu.

1963 Chevrolet Corvair Testudo

Faatasi ai ma lenei mea fou, o le GFG Style Sibylla toe mafaufau foi i le avanoa i nofoa pito i tua, vaevaeina avanoa, e pei o le pito i luma, i ni vaega se lua: o se faitotoa masani ma se "apa'au gull" e aofia ai le faamalama o le itu e faalautele atu i le taualuga, faamanatu mai le Tesla Model X.

I le faaopoopo atu i le avanoa, o le nofoia e agalelei foi, e le gata ona o le umi o le tino e sili atu i le lima mita le umi, ae ona o le lelei foi e mafua mai i le mea moni e leai se alalaupapa eletise, ona o le tulaga o le eletise. afi.

Eletise… ma tuto'atasi

Ae afai o le matagofie, e ui lava i le taimi nei, o se saafiafiga i le mauoa ma le mamalu ua tuanai o Giorgetto Giugiaro, o le tekinolosi faʻaaogaina i lenei GFG Style Sibylla faʻaalia manino le faʻataʻitaʻiga mo le lumanaʻi.

E le gata mo afi eletise e fa o loʻo taʻua i luga, ae faʻapea foʻi mo se faʻaleleia o le taʻavale tutoʻatasi - ae o loʻo taofia ai le uili. E pei ona fai mai Giugiaro, "o le tekinolosi na mafai ai ona ou lafoaia le tuʻuina o se uili, ae na ou le mafai lava".

O le fale e malosi tele-tekonolosi, lea e mafai ona e maua ai se laulau meafaigaluega numera atoa e faalautele atu i le lautele atoa o le fale, ua faailogaina foi e nofoa taʻitoʻatasi e fa o loʻo ufiufi i le paʻu Poltrona Frau, ma lua potu teu totonugalemu, lea e mafai ona gaoioi i le va o le. luma ma tua.

GFG Style Sibylla 2018

Ae mo vaega e pei o faʻamanuiaga, malosiaga poʻo le tutoʻatasi, e le faʻaalia e le studio se mea. O se tulaga e faʻamalosia ai i matou e faʻatali mo le faʻaaliga aloaia o le manatu, i le aso 6 o Mati, e aʻoaʻo atili ai e uiga i lenei poloketi a le aiga Giugiaro.

E le gata o le a iai le GFG Style Sibylla, ae ua folafola foi e ave i Geneva se lomiga fou ua saunia mo le Techrules Ren track, ua taʻua o RS, ma se kopi foi o le Chevy Corvair Testudo ua taʻua muamua.

Faitau atili