BMW M3 Touring. Leder du efter en rekord på Nürburgring?

Anonim

Det kunne ikke være klarere. På siden af fremtiden og camoufleret BMW M3 Touring , kan vi se layoutet af den mest berømte tyske bane, Nürburgring, ledsaget af udtrykket "B'Ring it on", der leger med det engelske udtryk "bring it on" (noget i retning af "bring it") og forkortelsen " Ring ” for at identificere Nürburgring.

Dette billede minder os om, at BMW M aldrig annoncerede et officielt tidspunkt for deres nye M3 og M4, men den tyske publikation Sport Auto klarede en tid på 7min30.79s med M4 Competition. En fremragende tid, på niveau med den, som den langt mere kraftfulde Tesla Model S Plaid f.eks.

Vil BMW M bruge den nye og hidtil usete M3 Touring til at gøre en officiel tid på Nürburgring af denne generation G80/G81/G82 af M3/M4-sagaen? Det virker sådan.

Ver esta publicação no Instagram

Uma publicação partilhada por BMW M GmbH (@bmwm)

M3 Touring

På trods af disse nye billeder frigivet af BMW M selv, er varebilen allerede blevet "fanget" ved flere lejligheder på vejen i tests og vil som forventet dele sine vigtigste tekniske egenskaber med M3 sedan og M4 Coupé.

Med andre ord, under motorhjelmen vil S58 være, blokken med seks cylindre i en twin-turbo linje, der har to niveauer af effekt: 480 hk og 510 hk (i konkurrenceversioner).

Det mangler stadig at blive bekræftet, om M3 Touring vil have et antal versioner så omfattende som sedanen og coupéen, som endda kan blive udstyret med en manuel gearkasse, når den er udstyret med 480 hk versionen, eller om den vil blive reduceret til Competition-versionerne med automatgearkasse og/eller firehjulstræk.

BMW M3 Touring

Tager man det tilsyneladende "angreb" på Nürburgring i betragtning, er det sikkert, at den vil have alle de 510 hk, den vil være berettiget til. Og for første gang vil BMW M have en direkte rival til Audi RS 4 Avant og den fremtidige Mercedes-AMG C 63 Station, som, vi husker, vil forlade V8'eren og vil være udstyret med en in-line firecylindret og en drivende bagaksel, elektrisk.

Læs mere