"Ou te lagona le leaga o le tietie i se Ferrari." O ta’avale ia o lo’o fa’atau atu e Toto Wolff

Anonim

O Toto Wolff, o le taʻitaʻi o le au ma le Pule Sili o le Mercedes-AMG Petronas F1 Team, o loʻo faʻatau atu se vaega o lana aoina o taʻavale, lea ma le fia iloa e aofia ai Ferraris e lua.

O le "pule" o Mercedes-AMG i le F1 na filifili e faatofa atu i lana 2003 Ferrari Enzo ma le LaFerrari Aperta na faʻatau i le 2018.

I le faaopoopo atu i nei solofanua e lua, na faʻatau atu foi e Wolff se 2009 Mercedes-Benz SL 65 AMG Black Series, o se faʻataʻitaʻiga na ia fesoasoani e atiina ae.

Toto_Wolff_Mercedes_AMG_F1
Toto Wolff

O nei faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatau atu i luga o le upega tafaʻilagi lauiloa a Peretania Tom Hartley Jnr ma folafola atu e tuʻuina atu le tele o miliona euros ia Wolff, o loʻo ia te ia le tasi vaetolu o sea a Mercedes-AMG Petronas F1 Team.

O le faaosofiaga e mafua ai ona ou lafoai nei taavale e faigofie lava: E leai soʻu taimi e toe ave ai. Ma ou te le manatu e manaia le vaʻai mai ia te aʻu o loʻo ave se Ferrari, e ui lava o se faʻailoga mataʻina.

Toto Wolff

O loʻo faʻamatala mai foi e Wolff e faapea "Ou te leʻi aveina mo se taimi umi" ma na ia filifili "e sui i faʻataʻitaʻiga eletise na gaosia e Mercedes-Benz". Ma o le mea moni o le maualalo o maila o taavale e faʻamaonia ai lenei mea.

O LE Ferrari Enzo , mo se faʻataʻitaʻiga, "ua tamoe" na o le 350 km talu ona faʻatau. ua uma ona Ferrari LaFerrari Oomi - lea e na o le 210 na gaosia - atoa 2400 km ufiufi.

Ferrari Enzo Toto Wolff

Ferrari Enzo

O le faʻataʻitaʻiga e sili ona savali o le Mercedes-Benz SL65 AMG Black Series , lea e faitau 5156 km i luga o le odometer. Fa'apitoa i na'o le 350 kopi, o lenei fa'ata'ita'iga na fa'atau muamua atu ia Wolff, o le na auai - o se pailate - i le polokalame su'ega fa'ata'ita'iga i le Nürburgring.

Mercedes-Benz SL 65 AMG Black Series Toto Wolff

Mercedes-Benz SL 65 AMG Black Series

O le mea foi lea e fia iloa ai o loʻo faʻaumatia e Wolff, ona o loʻo faʻaauau pea ona avea ma se tasi o taʻavale Siamani sili ona lauiloa i tausaga talu ai nei: e faʻapipiʻiina se masini twin-turbo V12 6.0-lita e maua ai le 670 hp, faʻavave mai le 0. i le 100 km/h ile 3.8s ma o'o ile 320 km/h ole saoasaoa maualuga.

O le kamupani e nafa ma le faʻatau atu e le o faʻamaonia mai le tau o loʻo e talosagaina mo nei faʻataʻitaʻiga taʻitasi.

Faitau atili