I le talanoaga ma Yasunori Suezawa ma Keisuke Morisaki. O i latou e nafa ma le Toyota Yaris Cross fou

Anonim

O ananafi le fou Toyota Yaris Cross , o se tasi o peti tele a Iapani mo le isi tausaga i Europa - e pei ona e iloa, e tatau ona tatou faʻatali mo le taumafanafana o le 2021 e vaʻai ai i lenei faʻataʻitaʻiga i luga o auala.

Ma ia malamalama i mea e mafai ona matou faʻamoemoeina mai lenei Toyota Yaris Cross tulaga ese - ma pe aisea ua sili ai le faʻatali - sa matou talatalanoa e ala i Skype ma i latou e toʻalua e nafa ma le atinaʻeina o le faʻataʻitaʻiga.

O i latou ia o Yasunori Suezawa, enisinia sili o le poloketi a le Yaris Cross, ma Keisuke Morisaki, o se tasi o tagata tomai faapitoa i faiga faakomepiuta Toyota.

keisuke morisaki

Keisuke Morisaki, Inisinia Sili i Toyota

Toyota Yaris Cross. Aua nei?

Talu ai o Toyota o le paionia faʻailoga i le faʻalauiloaina faʻapisinisi manuia o le SUV concept - o loʻo matou talanoa e uiga i le uluai augatupulaga o le Toyota RAV4 - na matou fesili ia Yasunori Suezawa pe aisea na umi ai Toyota e oʻo i lenei vaega (B-SUV), o le tasi o le toʻatele na ola aʻe i Europa.

Ou te manatua pe a ma le 20 tausaga talu ai na matou faʻalauiloaina ai se talosaga faʻapena i lenei vaega, le Toyota Urban Cruiser. Ae ui i lea, matou te leʻi faʻatagaina muamua le Cross Yaris ona o le leai o se faʻavae talafeagai. O le faamuamua lena. Fausia se tulaga talafeagai, le TNGA GA-B, ona faʻalauiloa lea o le augatupulaga fou o Yaris ma, mai iina, amata faʻavasega le laina i lenei Yaris Cross fou.

Yasunori Suezawa, Inisinia Sili i Toyota
I le talanoaga ma Yasunori Suezawa ma Keisuke Morisaki. O i latou e nafa ma le Toyota Yaris Cross fou 5184_2

O se Iapani e iai sona uiga fa'apapalagi

O le galo ma le toilalo lea na palota ai le Toyota Urban Cruiser o se mea e le manaʻo Toyota e toe fai i le Yaris Cross. O le mafuaʻaga lea o ana atinaʻe uma ma gaosiga e masani ona amanaia le tofo a tagata Europa.

O le Toyota 4th generation hybrid system e amanaia le tofo ma mea e fiafia i ai avetaavale Europa. Aveta'avale e masani ona fa'amoemoe e sili atu le malosi mai a latou ta'avale. O le mea lena na matou faʻaogaina ai le matou hybrid system ma lona faʻaauau pea le pusa e faʻafetaui ai manaʻoga o le maketi a Europa.

Keisuke Morisaki, Toyota Hybrid Systems Specialist Engineer

Pe a faatusatusa i le Toyota Yaris masani, o le Toyota Yaris Cross e faʻaaogaina le 1.5 Atkinson cycle atmospheric engine e lagolagoina e se afi eletise, mo le tuʻufaʻatasia o le malosi o le 116 hp.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E ui lava i le faʻasoa atoa o vaega faʻainisinia, na faʻaalia mai e Keisuke Morisaki ia i matou na filifili Toyota mo se faʻaputuga afi faʻaeletoroni eseese e fetaui ma manaʻoga faʻapitoa o se SUV (tele tele ma sili atu le mamafa), ina ia le faʻaleagaina le poto masani avetaʻavale ma le lelei.

Toyota Yaris Cross, GR Yaris ma Yaris
Le aiga Toyota Yaris. O se SUV, o se roketi taga ma o se SUV nei.

O le eseesega tele pe a faʻatusatusa i le Yaris masani (hatchback) e iu lava ina faʻaalia i le AWD-i (all-wheel drive) versions o le Yaris Cross.

Na matou faʻapipiʻiina i le Yaris Cross AWD-i versions se tamaʻi afi eletise ma le 3.9 kW o le malosi ma le 51 Nm o le maualuga maualuga e fesoasoani ai i le matou SUV i tulaga le lelei. Ole malosi maualuga e le taua, e le mana'omia foi. O le mea e matua'i taulia o le fa'aopoopoina torque o lo'o fa'atusalia e lenei afi i tulaga fa'aletonu.

Keisuke Morisaki, Toyota Hybrid Systems Specialist Engineer

Le Toyota Yaris Cross fou, e pei ona uma ona matou lipotia iinei, o le a faatoa taunuu i Potukale i le 2021. I lenei vitio e mafai ona e mauaina mea uma e tatau ona e iloa e uiga i le B-SUV fou a Toyota:

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili