Specter Type 10. E foliga mai o se MINI muamua, ae o loʻo i ai le taʻavale i tua ma le Honda K20

Anonim

O loʻo vevesi pea le lalolagi restomod ma o loʻo agai atu i Monterey Car Week o se tasi lea o faʻataʻitaʻiga sili ona mataʻina o lenei "trend". ua ta'ua Ituaiga Specter 10 ma i le faaiuga, e mafai ai ona tatou vaʻavaʻai pe faʻapefea se MINI muamua pe ana tuʻu ese le tele o manatu o lona foafoa.

O le mea lena e ui o le uluai MINI "ua gau" ma le manatu e tatau i taavale laiti ona i ai le afi pito i tua ma le uili uili, o loʻo tulaʻi mai i luma o le uili uila ma le afi i se tulaga faʻafefe, o le mea fou na faia e tagata Kanata mai le Specter Vehicle Design "toetoe" mea uma na faia e Alec Issigonis i le 1959.

O le mea lea, o le afi na siitia mai le pito i luma i se nofoaga tutotonu i tua ma uili e nafa ma le faʻanofoina o le faʻataʻitaʻiga a Peretania na avea ma pito i tua.

Ituaiga Specter 10

K20

Ma o le afi, nai lo le masani BMC A-Series afi (o loʻo iai, mo se faʻataʻitaʻiga, i le Mini Remastered Oselli Edition), na suia e le tasi e sau saʻo mai Iapani.

O le Honda K20, le fa'aoga na fa'aaogaina e le Honda Civic Type R EP3 (ioe, o le tasi lea o le Civic Atomic Cup, i le K20A2 variant). E tusa ai ma le Specter Vehicle Design, i le Spectre Type 10 o le afi Iapani e maua ai le 230 hp, o se tau e taʻitaʻia ai i tatou e talitonu e mafai ona faʻaaogaina e le Civic Type R, ma nisi pefu faaopoopo.

230 hp i se Mini masani o se tau "mata'utia", e sili atu le maualuga nai lo le itiiti ifo i le 70 hp Cooper S o tausaga ua mavae. O le K20 o loʻo fesoʻotaʻi ma se pusa faʻataʻitaʻiga e ono fua ma, e pei ona taʻua i luga, o le axle pito i tua o le avetaʻavale lea, lea e nofo ai se eseesega o le tagata lava ia. O le mea e ofo ai, o uili e tumau le 10″ le lautele o le ata muamua ma o paʻu e foliga mai… vaapiapi mo le 230 hp latou te feagai.

Ituaiga Specter 10

O se MINI ma le afi i se tulaga tutotonu? E mafai mea uma i le lalolagi restomod.

faia e fua

E ui lava, i le tepa muamua, atonu e foliga tutusa ma le uluai MINI lea o loʻo faʻavae ai, o le vaʻavaʻai vavalalata e vave ona iloa faʻamatalaga e avea ai lenei restomod o se faʻataʻitaʻiga tulaga ese.

I le amataga, o le afi malulu i le ogatotonu pito i tua na faʻamalosia ai le fausiaina o masini e faʻamafanafana ai. O lea la, i le faaopoopo atu i le lua ea intakes i le itu o le tino, o le Specter Type 10 maua se tailgate ventilated fou lea e fesoasoani e aveese mai le ea vevela mai le afi ma le faʻavevesi faiga, ma ua i ai nei lua taʻavale tapuni.

Ituaiga Specter 10
I totonu, o faʻaleleia atili i luga o le uluai kopi o loʻo manino.

E le gata i lea, o le Ituaiga 10 ei ai uili faʻapitoa, e ui lava na musuia e le Minilite faʻapitoa, faʻaaogaina se mamanu faʻapipiʻi e faʻamoemoe e fesoasoani e faʻamalo le faʻamalo faʻamalo (fou) fa piston disc brake lea e faʻatonuina e taofi le laʻititi 771. kilokalama o lenei Specter Type 10.

I le tulaga foi o le mamanu, o nofoa nofoa na faʻaauupegaina na musuia e se ata o ... Italian actress Monica Bellucci ma le dashboard na avea ma se mea tulaga ese i le fafie e faʻamoemoe e toe faʻataʻitaʻia fale ulufale masani o fale Iapani.

Ituaiga Specter 10
O le nofoa na musuia e se ata o Monica Belluci i se suti taele.

Fa'atapula'a na'o le 10 kopi, o le Specter Type 10 e maualuga lona tau e 180,000 tala (tusa ma le 154,000 euros), o se tau e le o toe umi ona tatou fa'atasi ma ta'aloga sili.

Faitau atili