Tomas Edwards, faatonu o FLOW. "E Taua le Suau'u ile Suiga Malosiaga"

Anonim

Ina ua maeʻa le taulaʻi i le taʻavale tutoʻatasi, o luʻitau o le suiga i taʻavale eletise na faʻatalanoaina foi i luga o le Upega Tafaʻilagi. O le "tinaatua" o le masterclass lea na talanoaina ai lenei autu o le kamupani Potukale Flow - o se kamupani Potukale ua tuuto atu i le fautuaina o kamupani i le suiga i vaʻa eletise.

Mo Tomas Edwards, le Fa'atonu Fa'atauga a Flow, o le auai o kamupani suau'u i le fa'aeletiseina o le ta'avale e le gata "e le maalofia" ae "taua mo le manuia o lenei suiga". O le malosi o le faʻatinoina o nofoaga faʻatumu o loʻo vaʻaia o se amataga sili ona lelei mo le faʻalauteleina talafeagai o fale faʻatumu.

E oo lava i le mea moni o loʻo faʻaauau pea e kamupani suauʻu se vaega tele oa latou tupe maua i suauʻu suauʻu e mafai ona "galue e fai ma taofi i lenei galulue faatasi". Mo le Flow's marketing director, e leai se masalosalo: o le lumanaʻi o nofoaga faʻatumu e aofia ai le liua i nofoaga faʻapipiʻi.

uta bZ4X

I le faaopoopo atu i le matafaioi a kamupani suauu, sa i ai pea le taimi i luga o lenei Websummit panel e finau ai luitau o loʻo feagai ma kamupani i le eletise a latou vaʻa.

O nisi o nei lu'itau e fa'atatau i le tuto'atasi ma le a'afiaga o le mamafa o le ma'a i luga o le gafatia. André Dias, CTO ma le faʻavae o Flow, faʻaleagaina ma fai mai o nei mea "leai ni fesili". Ua puipuia e le ofisa o loʻo i ai faʻasalalauga e mafai ona faimalaga i le 300 kilomita i le va o uta ma, lona lua, o le eseesega i le uta gafatia o loʻo i ai, i le averesi, 100 kg i le 200 kg.

E tusa ai ma le manaʻoga e faʻapipiʻi nofoaga faʻapipiʻi i kamupani, na manatua ai e le CTO ma le faʻavae o Flow e faapea "e mafai foi ona avea ma se avanoa", ma le avanoa e faʻatagaina ai a latou faʻaoga lautele, maua se tupe ma i latou, ma faʻaitiitia ai le tau o galuega.

Ina ia faia lea mea, na faamamafaina ai e André Dias le taua o kamupani o loʻo faʻapipiʻiina fale kesi "mo le lumanaʻi", o le fesoʻotaʻiga o nofoaga e taua tele. E le gata i lea, i le lumanaʻi ma le tele o taʻavale eletise, o le avanoa e molia ai le taavale i le galuega e iu lava ina vaʻaia o se penefiti e tuʻuina atu e le kamupani i le tagata faigaluega.

Mo kamupani o latou gaioiga e aofia ai nisi le mautonu, na faʻaalia e André Dias o se fofo fuafuaina ma le faʻaeteete ma le tuʻufaʻatasia o faʻamatalaga na lafoina e taavale, ma mafai ai ona iloa poʻo fea taʻavale i totonu o le vaʻa e sili atu le tutoʻatasi poʻo le mea e sili ona latalata i se nofoaga tautua.

Faitau atili