Hyundai i20 N er nu tilgængelig i Portugal. Kend priserne

Anonim

Efter i30 N var det lillebror, Hyundai i20 N, tur til at være tilgængelig på det portugisiske marked.

Efter succesen med i30 N besluttede Hyundai at anvende den samme opskrift på i20, som fik en mere krydret version til at gå efter rivaler som Ford Fiesta ST.

Med et muskuløst image og med flere elementer inspireret af Hyundai i20, der kører i WRC, præsenterer denne model sig med stærke æstetiske egenskaber og et interiør fyldt med sporty elementer.

Hyundai i20 N
Hyundai i20 N

Eksempler på dette er sæderne med integreret nakkestøtte og en enorm sidestøtte, det specifikke rat og gearkassehåndtag og endda det digitale instrumentpanel, som i denne version ser omdrejningstællerens røde zoner variere alt efter motorens temperatur.

204 hestekræfter

Under motorhjelmen på Hyundai i20 N finder vi en 1,6 l firecylindret turbolader, der yder 204 hk og 275 Nm og kun kan parres med en sekstrins manuel gearkasse - med automatisk hælspids - der lader os gå fra 0 til 100 km/t på 6,7 s og nå en maksimal hastighed på 230 km/t.

Hyundai i20 N

Da drejningsmomentet udelukkende sendes til de to forhjul, har Hyundai udstyret den mest sporty af i20 med en Launch Control og tilbyder, som ekstraudstyr, et mekanisk spærredifferentiale (N Corner Carving Differential).

Ud over alt dette så denne "lommeraket" også chassiset blive forstærket på 12 forskellige punkter og kom til at byde på nye støddæmpere, nye fjedre og nye stabilisatorstænger samt større bremseskiver.

Og priserne?

Nu tilgængelig hos Hyundai-forhandlere i Portugal, i20 N starter ved 29.990 euro, og det er prisen med en finansieringskampagne.

Hvis de ikke vælger finansiering fra Hyundai, begynder prisen at "starte" ved 32 005 euro.

Opdag din næste bil

Læs mere