NA TE AVE. Lotus 'tulaga fou mo 100% ta'avale ta'avale eletise

Anonim

Lotus faatoa tuʻuina atu faʻamatalaga muamua o le faʻavae o le a avea ma faavae mo lona aiga o faʻataʻitaʻiga eletise, taʻua NA TE AVE , lea e 37% mama nai lo le Emira fou.

Na'o le tolu vaiaso talu ai, na fa'ailoa mai ai e Lotus le fa'asologa autu o ana fa'alavelave eletise mo tausaga a sau ma fa'amaonia le fa'alauiloaina o fa'ata'ita'iga eletise 100% e 2026.

I le taimi nei, ua oʻo i le taimi o le faʻailoga a Peretania e faʻaalia ai le fausaga o le a i lalo o taʻavale taʻaloga o le a avea ma vaega o lenei osofaʻiga faʻavae faʻapitoa i mea tau eletise.

Lotus LEVA

LEVA (Lightweight Electric Vehicle Architecture) e matua fetuutuunai ma, e pei o lea, o le a mafai ai ona faʻaogaina le tele o taʻavale eletise ma mamanu eseese ma faʻatasi ai ma uili uili, faʻapea foʻi ma le tele o maa.

Ma o le talanoa e uiga i maa, o lenei Lotus leaga o le a faʻavae i luga o ituaiga eseese e lua o faʻasalalauga, ma 8 ma 12 modules ma faʻatasi ai, 66.4 kWh ma le 99.6 kWh, faʻapea foʻi ma aiaiga eseese.

Lotus LEVA

O le ai ai a itiiti ifo ma le tasi le talosaga - mo nofoaga e fa - ma le maa e tuʻu i lalo o le fola o le vaega o pasese. Ae ui i lea, o le a maua foi se ituaiga fofo e faʻapipiʻi ai maa (tutusa) i tua o nofoa pito i luma, o se faʻatulagaga e faʻamoemoe mo faʻataʻitaʻiga taʻaloga e manaʻo e matua maualalo ma faʻatasi ai ma le ogatotonu o le kalave.

Mo le taimi nei, o le kamupani gaosi oloa e faʻavae i Hethel, UK, ua faʻamaonia ni faʻasalalauga eseese se tolu:

  • 2 nofoaga, laʻititi 2470 mm i le va o axles, 66.4 kWh maa (8 modules), se afi eletise ma le 350 kW (476 hp);
  • 2 nofoaga, sili atu i le 2650 mm i le va o axles, 99.6 kWh maa (12 modules), lua afi eletise ma 650 kW (884 hp);
  • 4 nofoa (2 + 2), sili atu i le 2650 mm i le va o axles, 66.4 kWh maa (8 modules) ma se afi eletise ma le 350 kW (476 hp) poʻo le lua afi eletise ma le 650 kW (884 hp).

O mea uma e faʻaalia ai o le faʻataʻitaʻiga faʻavae e faʻavae i luga o lenei faʻavae o le a avea ma sui o le Evora, lea na tuʻua talu ai nei le vaaiga e faʻaogaina ai le Emira.

Lotus LEVA

O le faʻalauiloaina talu ai nei o SUV eletise e lua ma le fa-faitotoa coupé, i le isi itu, o le a le faʻaogaina i lenei tulaga fou, pe fausia foi i Hethel. O a latou faʻataʻitaʻiga o le a tuʻufaʻatasia - sili atu ona faʻaoga i le faʻaaogaina ma faʻatatau i le lautele lautele - o le a faʻavae i luga o le fausaga na saunia e Geely, ma o le a gaosia i Saina.

O isi faʻataʻitaʻiga e lua, e lua nofoa ma taʻaloga, e foliga mai o le a avea ma sui faʻanatura o Elise ma Exige, o se tasi o ia mea, e iloa e le Type 135 internal code, o le a fausia i totini ma Alpine, i lalo o foliga e pei o se sui. i le A110.

Lotus EV
Lotus fa'ata'ita'iga eletise.

Mo le taimi nei, e naʻo le iloa o le ituaiga 135 taʻaloga taʻavale ua leva ona faʻatali i ai o le a amata ona gaosia i le 2026, i Hethel, UK, lea o le a maua ai foi e Lotus le Emira ma Evija, le muamua 100% eletise Lotus.

Faitau atili